Icerige atla
Extraloob

Ezikliğin Gözü Kör OLsuN

· 15 Yanıt · 1.4K görüntüleme
15 Yanıt
H
HeNDiCaP ⭐ 18y
oha xD
D
DeNNiX ⭐ 18y
Haydee ben olcam orda 😄
Q
Quattro ⭐ 19y
72+ oluncada boyle bulamassın ısu yu 😄
D
Dabbee OP ⭐ 18y
he wallahi yaa 😄
M
hadi buyur lwl düşük olunca kesilmiyo
F
F10diP| ⭐ 19y
nuker olsan belki çoştururdun ama neyse 😄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
İnsanın İçi Gider...Ben Olsam İlk Buldugumda Kendi Lvıma Bakmadan Direkt Dalarım 😜
M
mesut_xD ⭐ 18y
bizde wizardsın vay şansına balına. 👍
K
Kai ⭐ 18y
aslında chinese olsaydın çeker kenara belki bir umut kesebılırdın ama wizard tek yersın xD ayrıca kendıne ezik deme o lvl e kadar gelemeyen birco koyuncu war 👋
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
zuahahaha arkana bakıp gittin mi yoksa ablaya çok ayıp olmuş ben olsaydın atı parçalamış buffları yakmış zerki basmış pata küte dalmıştım ne pahasına olursa olsun 😄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
zuahahaha arkana bakıp gittin mi yoksa ablaya çok ayıp olmuş ben olsaydın atı parçalamış buffları yakmış zerki basmış pata küte dalmıştım ne pahasına olursa olsun :D

Sonu %99.99 Ölüm Olsa Bile ... 😜 Sonucta Sole Demek Var Gecen Isy u Buldum Daldım AmA Elımden Kactı 😜 😜
_
zuahahaha arkana bakıp gittin mi yoksa ablaya çok ayıp olmuş ben olsaydın atı parçalamış buffları yakmış zerki basmış pata küte dalmıştım ne pahasına olursa olsun :D

Acılın okan abi geliyor 😜

ps:72+ olunca saten bulamassın merak etme xD
D
Dabbee OP ⭐ 18y

yok canım niye öle bişi yapıpda öleyim ne güzel tepede ticket açık ^^^çağırdım adamları kestiler %3 exp geldi 😄 işi bilcen 😄
L
yuksel oluncada onu bulamasın ama

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: