Icerige atla
Extraloob

Ezel FTW!

· 15 Yanıt · 2.9K görüntüleme
P
PR3STIG3 OP ⭐ 16y
Kenan-Behlül xD ---- Ramiz-Ezel eşlesmesi cıktı önce kenanı merak ediyorduk sonra adamını ve bu bölümde gösterdi acıkcası cok şasırdım ^^
ilk gördüğümde iri yarı yarma bişey sanmısıtım bi baktım bizim BehlülxD acıkcası korkmaya basladım Burda kesın Ehşana takar sonra ramizin kızına film sonunda da ezel Behlüle Takar xD
15 Yanıt
S
SilentLord ⭐ 17y
Aynen 😁
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Ula filmin sonunda mı çıktı ortaya bilmem de feyste falan herkes aynı şeyi yazıyor anasayfamı behlül götürdü resmen 😜
[ek #12654]
S
shneZee ⭐ 18y
böyle bir dizi ne görüldü nede duyuldu daha öncesi..
S
Streetwise ⭐ 19y
4-5 bölüm oynucakmış kıvanç..
A
Absence ⭐ 19y

Valla 4 bölümde bütün seti elden geçirir bu baksana tipe
P
PR3STIG3 OP ⭐ 16y

Valla 4 bölümde bütün seti elden geçirir bu baksana tipe

walla gecırır ehşana söylesınlerde o daracık mini eteklerle cıkmasın karsısına götürür bu tiple xD
C
bu eyşana geçirecek ezel buna demedi demeyin 😜 😁
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Beyler bu adamı piskopat rolünde görmeye alışık değiliz o yüzden biraz itici.Bize göre nerde sex orda bu adam.Bunu Kv ye koysan bu gider alayına diye düşünüyoruz.Bu adam bu diziye yakışmayacak.Kafamızdaki rolü başka 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
lakin Haluk Bilginer muhteşem oynadı kitaptan sözler bir harikaydı ne zaman ıslık çalsam hep bana gelirler wuhuuuuuuuuuu 🙏
K
Aha Ezelide kaybettik 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Gülben Ergen: Türk televizyonlarında, dizilerde ne yakıştırmalar oldu, ne ikililer türedi... Dizide bu kadar yakışan iki erkek sanırım ilktir... Sekiz ve Ezel...
Biricik Suden: Lütfen Kıvanç Tatlıçocuğa ağlamalı roller vermeyin ya, hiç mi ders almadınız Aşk-ı Memnu’dan?
Önder Bekensir: Ezel ile Sekiz’in dövüş sahnesi olaydı. Hiç mi Amerikan filmi seyretmemişler?
Ebru Destan: Haluk Bilginer’in Dayı ile olan sahnesindeki performansı mükemmeldi!!!
Fatih Ürek: Ezel’le Sekiz’in kavgası çook kötüydü... Senkron tutturamamışlar.
Vatan Şaşmaz: Haluk Bilginer bu ülkenin Al Pacino’sudur, noktaa.
Seray Sever: Bu Ezel dizisi bayağı bir heyecanlı olmuş.
Demet Akalın: Behlül’ün suratına n’olmuş ya, şiş sanki Allah Allah.
P
PR3STIG3 OP ⭐ 16y
Gülben Ergen: Türk televizyonlarında, dizilerde ne yakıştırmalar oldu, ne ikililer türedi... Dizide bu kadar yakışan iki erkek sanırım ilktir... Sekiz ve Ezel...
Biricik Suden: Lütfen Kıvanç Tatlıçocuğa ağlamalı roller vermeyin ya, hiç mi ders almadınız Aşk-ı Memnu’dan?
Önder Bekensir: Ezel ile Sekiz’in dövüş sahnesi olaydı. Hiç mi Amerikan filmi seyretmemişler?
Ebru Destan: Haluk Bilginer’in Dayı ile olan sahnesindeki performansı mükemmeldi!!!
Fatih Ürek: Ezel’le Sekiz’in kavgası çook kötüydü... Senkron tutturamamışlar.
Vatan Şaşmaz: Haluk Bilginer bu ülkenin Al Pacino’sudur, noktaa.
Seray Sever: Bu Ezel dizisi bayağı bir heyecanlı olmuş.
Demet Akalın: Behlül’ün suratına n’olmuş ya, şiş sanki Allah Allah.

Fatih Ablanın ay abinin yorumuna bittim kıskanc herif ya xD
Z
Zeratul ⭐ 18y
şu ezel e bi tir türlü ısınamadım yahu
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
şu ezel e bi tir türlü ısınamadım yahu

demek ki az kitap okuyorsun kuzum bir kere ramiz'in 1.sezonda ki sözleri okudukları yeterdi ısınmana 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: