arkadaşlar +50 lwl alınçaktı ayriyetten kufur kesinlikle yasak maste degişçek HUSNA olçak şimdilin canpolat
bide unıon (RoJaNu) unıonundadır
EYYUBILER [LWL 5] +50
· 15 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
L
Lord_Rings
⭐ 19y
başarılar extraokk
L
Lord_Rings
⭐ 19y
zeus hakkında yardımlaşmak için [email protected] adresmi ekleyin gerçekten ciddi alışverişler ve yardımlaşmak için [email protected]
saol ihtiyaçım olursa ulaşırım
ya biraz konuşun ya hiç kimse yokmu bu bölümde
bakarız ustam
bende bır aralar sızn guıldfe olan ama char soyulunca atmssımnız heralde oo gusel bır guııld kufur kesınlıkle yasak herkese arasında cok gusel bıras anlasma (abi kardes) gbı
L
Lord_Rings
⭐ 19y
ya biraz konuşun ya hiç kimse yokmu bu bölümde
msn adresin varmı extraokk
L
Lord_Rings
⭐ 19y
HUSNA= GAzi Abi Very Happy Bn Geliom KERBEROS_TR
Yarın Cezam Bitio Allahın İzniyle Artık Bi Eyyubiliyim extrabeer Şerefe
Yarın Cezam Bitio Allahın İzniyle Artık Bi Eyyubiliyim extrabeer Şerefe
zeus benım ılk serverımdır ve eyyubıler guıldındeydım sımdıye kdar onun kadar guzeL guıld gormedık HUSNA CANPOLAT BLazE_ComnBos Cok ıyı aDm LArdır ama beLkı sahıbı deısmıstır Charım calınmasaydı suan hala zeustaydım ama eghLıcem gıne zeusa satılık char arıyorum
caLınan charımın ısmıde shafkanasia dır 50 lwlde benden caldılar aLLAh BeLaLarını WerSın iLk goz aHrımdı
caLınan charımın ısmı shafkanasia dır
HUSNA abi senın adın EMRE deıLmıydı ya ben shafkanasia eğer guıldıne aLmayı kabul edersen satın char alıp GERı geLırım
H
harmankardon
⭐ 19y
vay be zeusun ilk kurulan guildi canpolay HUSNA İmmortaL_s BLUSTER. HUSNA mahir zeusu neden birakdiysa anlamadim vallahi sanki gaiada birsey var :)) canpolat asket İmmortaL_s ozgur abi kafe isletiyor islerin arasinda oyuna giremiuor BLUSTER mehmet abi ayni sekilde oyunu birakdi Cok iyi gunler gecirmisdik bunlarla ahh ahhh
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap