J Journalist OP ⭐ 19y 15 yil once #1 SpoilerBiraz önce filmden çıktım süper olmuş gerçekten son derece keyif aldım izlenmesi gerekir diye düşünüyorum ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B Belarj ⭐ 17y 15 yil once #2 korsana düşsün izleriz 😆 [F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk'' TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RiqueLme ⭐ 19y 15 yil once #3 korsana düşsün izleriz 😆+1 ^^ayriyetten fragmanda cok güldüm ver o zaman yüzüğümü diyor.orda koptum ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising ⭐ 19y 15 yil once #4 Emeğe saygı biz de akşam gidicez arkadaşla 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Loras ⭐ 16y 15 yil once #5 çok iyi ya akşam bende gidicem 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D d4rkw0r1d ⭐ 18y 15 yil once #6 korsana düşsün izleriz 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Temet Nosce ⭐ 17y 15 yil once #7 Umm hafta sonu gitmeli.. whiteangel TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil