M mrfluu OP ⭐ 15y 13 yil once (düzenlendi) #1 İnci Sözlük'ün yeni fenomenlerinden..Lütfen sadece capslerine bakınız çünkü videoları ölüm tehlikesi taşıyor.Şarkısını dinledikten sonra Ajdar'a şükredebilirsiniz!Cinsiyeti konusunda oylama sürüyor,Harun abi %99 ile önde. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
R RoqA ⭐ 17y 13 yil once #2 Sarı saç siyah kaş 😁 bi de dip boyası gelmiş 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mrfluu OP ⭐ 15y 13 yil once (düzenlendi) #3 Konuyu açmadan önce şöyle bir videoyu görmemiştim,herkesden özür diliyorum 😄Dikkat +18 hatta 38Spoiler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Temet Nosce ⭐ 17y 13 yil once #4 Az gülmedim buna blog tv de. 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Flexi ⭐ 14y 13 yil once #5 Allah belasını Versin bunun 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil