Icerige atla
Extraloob

Extraloob'u Çok Seviyom Çünkü....

· 17 Yanıt · 2.1K görüntüleme
_
_HaNNiBaL_ OP ⭐ 19y
Extraloob'u Çok Seviyom Çünkü Adminleri Olsun Glob Vs Vs Olsun Hepsi Çok Sempatik 😜

Diger Sitelerde Adamlar Sohbet Etmeye Bile İzin Vermiyolar Forumda Post kasmayın Die

Not : AmeleStar Yada Massive Sana Gıcııığııımmmmmm Neden Mi : Sohbet Ettiği İçin Hiç Banlanırmı Hiç İnsan 😜 Ama Burda Öyle Birşey Yok İşte bunu Seviyom ben 😘 😘
17 Yanıt
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Forum Forum Dolaşmak Felan Hoşuma Gidiyor 😘
R
Rhea ⭐ 19y
çünkü üstteki üye GS li
S
SnowFlake ⭐ 18y
oyun parkımız 😊
neşe kaynağımız ^^
forum değil aile 😊
B
BangBros ⭐ 18y

neşe kaynağımız ^^
forum değil aile :)
B
Black Rain ⭐ 19y
Extraloob'u Çok Seviyom Çünkü.... O Benim Gerçek ailem...
Ve Rütbem Her ne olursa Olsun Kopamıyacağım Tek yer..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
oyun parkımız 😊
neşe kaynağımız ^^

çok tatlı yorum olmuş teşekkürler canımcım 😘

extraloob.com ailesini seviyorum çünki burası cidden bir aile gibi hemen hemen herkesi tanıyorum herkesin huyunu suyunu biliyorum bir bölüme daldığımda oranın müdavimleri sanki benden birisi gibi geliyor bu rahat ortam olduğu sürece de seveceğim 😘
J
Journalist ⭐ 19y
oyun parkımız 😊
neşe kaynağımız ^^
S
SnowFlake ⭐ 18y
oyun parkımız 😊
neşe kaynağımız ^^

çok tatlı yorum olmuş teşekkürler canımcım 😘

extraloob.com ailesini seviyorum çünki burası cidden bir aile gibi hemen hemen herkesi tanıyorum herkesin huyunu suyunu biliyorum bir bölüme daldığımda oranın müdavimleri sanki benden birisi gibi geliyor bu rahat ortam olduğu sürece de seveceğim 😘

Bu güzel ortamın temellerini attığın için, böyle düşünmemizi sağladığın için bizim sana teşekkür etmemiz gerek abi 😊
L
tek kelime Aile
H
Here is my second family.. İ Love All members..(Burası benim 2. ailem, Tüm üyeleri seviyorum 😁 )
_
_HaNNiBaL_ OP ⭐ 19y
Here is my second family.. İ Love All members..(Burası benim 2. ailem, Tüm üyeleri seviyorum 😁 )

inqilezceni Yiyiyim 😜
Windy
Windy ⭐ 19y
extraloob'u seviyorum çünkü internet ortamında(sanal alemde) bulabileceğim her türlü bilgiyi ve eğlenceyi sadece burada buluyorum (:
N
Nerissa ⭐ 18y
Exl seviyorum çünkü bir aile ortamı var ve burda takılmaktan zevk alıyorum.
B
Buura ⭐ 19y
Exl yi seviyırum çünkü kendini aşmış bir site.Diğer sitelerde modların psikolojik sorunları var 😄
R
Rhea ⭐ 19y
😄 olabilir ama her sitede öyle bişey yok
_
_HaNNiBaL_ OP ⭐ 19y
Exl yi seviyırum çünkü kendini aşmış bir site.Diğer sitelerde modların psikolojik sorunları var :D

+99999999999999 Katılıyorum sitenin adını Vermiyim Ama ismini Söylüyom Massive Sana Gıcığım 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: