Tıkladıktan Sonra Nedeni Bilinmeyen Süresiz Yasaklanma Çıkıyo Okan Abi İle Konuştum Ama Nedeni Bilinmiyor 😞

Ve Kayıt Tarihine Baktığımızda Ne Kadar Eski Bir Tarihimin Olduğunu Görüyoruz

2007'den Beri EXL
2009'dan Sonrada EXL
🤘

Moderatör iken Son mesajlarını taratmıştım, EXL Eziliyor diye bir konu açmışsın, çöpe taşınmış ve ban yemişsin ☕
Kaç senesinde üye olduğun önemli değil. Süresiz yasaklanmışsan süresiz yasaklanmışsındır.
Gerek yok bence konuyu uzatmaya hacım, 2007 yılında kayıt olurken karşınıza çıkan kullanım koşulları maddelerini okusaydı haberi olurdu account paylaşımının yasaklığından. Şuan o kurallar geçerli değil ama yinede yapımcı firma her hakka sahiptir, bu haklarda saklıdır =p
uuv ilk önce sebepsiz yere banladınız diye geliyorsun , sonra sebep çıkartıyoruz önüne , bunu arkadaşım açmıştı diyorsun. Madem böyle bir şey olduğunu biliyorsun ilk başta bunu bize söylemek yerine , niye boşu boşuna banlandım gibisinden konu açıyorsun ?
Gerek yok bence konuyu uzatmaya hacım, 2007 yılında kayıt olurken karşınıza çıkan kullanım koşulları maddelerini okusaydı haberi olurdu account paylaşımının yasaklığından. Şuan o kurallar geçerli değil ama yinede yapımcı firma her hakka sahiptir, bu haklarda saklıdır =p
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap