Icerige atla
Extraloob

Extraloobdaki Geçmişimi Anlatan 3 SS :(

· 17 Yanıt · 1.3K görüntüleme
B
Band'Eros OP ⭐ 17y
Account İd ve Pw Yazıp Girişe Tıklıyorum

Tıkladıktan Sonra Nedeni Bilinmeyen Süresiz Yasaklanma Çıkıyo Okan Abi İle Konuştum Ama Nedeni Bilinmiyor 😞

Ve Kayıt Tarihine Baktığımızda Ne Kadar Eski Bir Tarihimin Olduğunu Görüyoruz

2007'den Beri EXL

2009'dan Sonrada EXL
🤘
17 Yanıt
B
Band'Eros OP ⭐ 17y
2 Sene Önce Ronin Penny Vardı Ne Ps Yaparlardı ama 😄 İmza Dileniyodu Onlardan Herkez 😄
B
Band'Eros OP ⭐ 17y
neden yorum yok 😞
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
dur ben bunu bugün bir inceleyeyim lagroad kayıtlarına ineyim olayı anlarım sana buradan bilgi veririm ok güzelim ^^

2 yıllık bir süreç neden banlanmış bir hata mı var öğrenelim bakalım.
X
XER0 ⭐ 19y
Moderatör iken Son mesajlarını taratmıştım, EXL Eziliyor diye bir konu açmışsın, çöpe taşınmış ve ban yemişsin ☕
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Moderatör iken Son mesajlarını taratmıştım, EXL Eziliyor diye bir konu açmışsın, çöpe taşınmış ve ban yemişsin ☕

hmm o vakit benim daha olayı araştırmama hiç gerek yok fazlasıyla hak etmişsin sen kuzum ☕
J
Kaç senesinde üye olduğun önemli değil. Süresiz yasaklanmışsan süresiz yasaklanmışsındır.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Kaç senesinde üye olduğun önemli değil. Süresiz yasaklanmışsan süresiz yasaklanmışsındır.

Bu cümle kayıtlara geçilsin lütfen , içinde bu kadar büyük anlamlar yatan bir cümle bu zamana kadar kurulmamıştır.

Süresiz yasaklanmışsan , süresiz yasaklanmışsındır.

Hadi canım demezler mi adama 😁 😆
B
Band'Eros OP ⭐ 17y
Ya Yemin Ederim Arkadaşım Yazmıştı O Konuyu Ben Değil Yemin Ederim Diyorum Bakın Arkadaşımla Benimdi Onun Nicki WarriorSouL du ben Lagroad Yaptım Die Oda Böle Bi Konu Açmıştı Yemin Ederim Ben Yazmadım 😞
S
screamadle ⭐ 19y
Account paylaşımı yasaktır, kullanım koşullarını kabul ederken okumuyorsun zannımca.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
uuv ilk önce sebepsiz yere banladınız diye geliyorsun , sonra sebep çıkartıyoruz önüne , bunu arkadaşım açmıştı diyorsun. Madem böyle bir şey olduğunu biliyorsun ilk başta bunu bize söylemek yerine , niye boşu boşuna banlandım gibisinden konu açıyorsun ?
S
screamadle ⭐ 19y
Gerek yok bence konuyu uzatmaya hacım, 2007 yılında kayıt olurken karşınıza çıkan kullanım koşulları maddelerini okusaydı haberi olurdu account paylaşımının yasaklığından. Şuan o kurallar geçerli değil ama yinede yapımcı firma her hakka sahiptir, bu haklarda saklıdır =p
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Gerek yok bence konuyu uzatmaya hacım, 2007 yılında kayıt olurken karşınıza çıkan kullanım koşulları maddelerini okusaydı haberi olurdu account paylaşımının yasaklığından. Şuan o kurallar geçerli değil ama yinede yapımcı firma her hakka sahiptir, bu haklarda saklıdır =p

wuhuuu 🙏 😉
B
Band'Eros OP ⭐ 17y
Ya Lütfen Ben EXL Fanatiğiyim 🤘 İnsanların Profilde 2007 Tarihini Görüp Vay be 2007'den Beri EXL da Deyip Gururlanmak İstiyorum...

Lütfen Ama Lütfen 2 Yıl İçinde Tek İsteğim Bu Sizden :!!&%&!
B
Band'Eros OP ⭐ 17y
Lütfen Son Bir Cvp
B
Band'Eros OP ⭐ 17y
uuv ilk önce sebepsiz yere banladınız diye geliyorsun , sonra sebep çıkartıyoruz önüne , bunu arkadaşım açmıştı diyorsun. Madem böyle bir şey olduğunu biliyorsun ilk başta bunu bize söylemek yerine , niye boşu boşuna banlandım gibisinden konu açıyorsun ?

Ya Öle Bir Konu Olduğunu Bilmiyordum Eve Geldim Siteye Girdim Süresiz Yasaklanma Aşırı Üzüntü Duymuştum 😞 Öle Bir Konu Varsada Yani Arkadaşım Açmıştır Gibisinden...
B
Band'Eros OP ⭐ 17y

Ya Dürüst Olalım Nerdeyse Kimse Okumuyo Kullanım Koşullarını Bende Onlardan Biriyim Ama 1 Hata Yaptım Accountum 1 Sene Önce Banlandı...1 sene Bana Yeter Bu Kadar Ceza Bence Sizce Bu Kadar Şeyden Sonra EXL Seçmem Normal mi ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: