Herkesın Ramazan ı kutlusun olsun bılgıdımız gıbı oruc tutacak kısıler 13+ bu gece sahura kalkıp ıbadetını baslatacaktır Herkese Allah Sabır Versın Cok Zor Olucak Sıcaklarla 👴 🍿 🙏 Nyse Allah Yardım Eder Sabır Werır Bu arada Bır Kac Sene Sonra TEMMUZ ayına gelıcek ve o sıcakta tutmak cok zor olucak ama allah a saygımızı gosterıcez sevgımızı gosterıcez bu arada ıbadettır bu herkesın orucu kabul olsun Iyı Aksamlar!........ ❤️ 🎅 🙏 🍺 😁 😘
Sky34 ExL NeW MeMBeR xD 👍 🍺
Extraloobda Herkesin Ramazanını En İçten Kutluyoruz!:
· 16 Yanıt · 998 görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
W
Weird Thoughts
⭐ 17y
eyvallah kardeşim cümlemize bu gece de sahurda gkfc deyim :))
ooo ıyı ıyı nese ne dım artık cok zor olucak sıocaklarda ama dedıgımız gıbı allahın ıbadetı dını ıbadet savmak olmazzz...
W
Weird Thoughts
⭐ 17y
herkesin boynunun borcu ben açlıga dayanırım ama susuzluk beni öldürüyo 😄
W
Weird Thoughts
⭐ 17y
susamamak için sahurda komposto yicekmişiz haberler diyor 🍿
hahah ama sole bısey oluyor orucluyken fazla susamıyorum tukurugumu yutuorm arada:DxD
hahah ama sole bısey oluyor orucluyken fazla susamıyorum tukurugumu yutuorm arada:DxD ☕ 🍿 🍺 🤘 🙄 👍 🤤 🎅 🙏 ❤️
W
Weird Thoughts
⭐ 17y
sen yenisin galiba
L
last_knight
⭐ 19y
bayrama daha var 😄
arklar bırazdan ıslam tarıhıyle ılgılı cok onmlı bı konuya deıncem konumu takıp edın
"bayram"ı değiştir istersen 😜 off topic daha uygun taşınıyor
Allah oruclarinizi kabul etsin arkadaslar. Herkese iyi Ramazanlar. ^^
arklar bnm bu konu hngı kategorıde la kategorı unttum geyıke bakuıom yok kormuyum ne cvp werın
Burası konu dışı bölümü.Hiçbir konuya dahil olmadığından buraya taşıdım. silkroad geyik bölümü silkroadla ilgilidir.
W
Weird Thoughts
⭐ 17y
yaw modlar şu konuya bi çeki düzen verin konu hiç hoş gözükmüyor
hepimizin ramazanı kutlu olsun artık bnde 13 yasımı qectım yarın oruc tutucam 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap