Icerige atla
Extraloob

||| Extraloob.com T-Shirt Satışlarımız Başlamıştır |||

· 174 Yanıt · 47K görüntüleme
J
Jigsaw OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.

http://www.tish-o.com.tr aracılığı ile bastıracağımız t-shirtlerin ücreti tüm bedenler için 22 YTL'dir. Kargo ücreti Türkiye içi Yurtiçi Kargo ile 4 YTL'dir. K.K.T.C'ye kargo ise 15 YTL'dir.

Siparişlerinizi extraloob'a PM atarak;

Ad / Soyad:
T.C Kimlik no:
Açık ev adresiniz:
Cep / Ev telefonunuz:
E-mail adresiniz:
T-Shirt bedeni:
T-Shirt'te kullanmak istediğiniz nickname:

Daha sonra t-shirt belirttiğiniz adrese alıcı ödemeli olarak gelecektir, yani t-shirt elinize ulaştığında ödemeyi yapacaksınız.. Yanlış bilgi verdiği tespit edilen üyeler siteden uzaklaştırılacaktır.

Katılımcı Listesi:
extraloob
Ronin
ElazigLee
GodOfWar
Jigsaw
hmzsnmz
erdener
AnT_NuKeR
evilcemre

Jigsaw,
The Playboy
174 Yanıt
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
ohanes çok güzl çalışma ben bi daki ay almayı düşünüyorum
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
katılımcılı listesini yazalım ben varım Cool

şimdi listeyi oluştursak 1 ayda ancak hazırlanır.
D
dR.NooB ⭐ 19y
en son yaptığın çalışma pahalımı oldu Jggy Razz Laughing mucX
E
EFendi ⭐ 19y
hadi canımmm Laughing

ciddimisiniz ya komik oLmuş bence kahvekeyfi
J
Jigsaw OP ⭐ 19y

en son yaptığın çalışma pahalımı oldu Jggy Razz Laughing mucX

Hacım o sweat daha iyi gider t-shirt sade olmalı. Şöyle kapüşonlu kalın sweat olsa ok..
S
SilenTT ⭐ 19y
bayram harçlıklarım nereye gitceği şimdiden belli mucX
D
dR.NooB ⭐ 19y

ciddimisiniz ya komik oLmuş bence kahvekeyfi

bnce gayet güzel oldu son yaptığı çalışma güzeldi ve buda güzel Wink Eline sağlık Jiggy mucX

bayram harçlıklarım nereye gitceği şimdiden belli mucX

Laughing
J
Jigsaw OP ⭐ 19y
Bu t-shirtü birinde görürseniz vay hemşerim diyip kemiklerini kırarcasına sarılıp elini sallaya sallaya sıkarak karşınızdakini digiturk reklamındaki çocuğa çevirmek yasaktır! Twisted Evil
D
dR.NooB ⭐ 19y

Bu t-shirtü birinde görürseniz vay hemşerim diyip kemiklerini kırarcasına sarılıp elini sallaya sallaya sıkarak karşınızdakini digiturk reklamındaki çocuğa çevirmek yasaktır! Twisted Evil

zuahhahahhaa Twisted Evil
E
EFendi ⭐ 19y
dR.NooB Exclamation

ben tasarımın kötülüğünden bahsetmedim tasarım güzeL faKAt bir forum sitesinin tekstiL oLayına girip
t-shirt faLan oLayLarı komik tamam güzeL farkLı deişik bi siteyiZ ama ne bilim Laughing
J
Jigsaw OP ⭐ 19y

dR.NooB Exclamation

ben tasarımın kötülüğünden bahsetmedim tasarım güzeL faKAt bir forum sitesinin tekstiL oLayına girip
t-shirt faLan oLayLarı komik tamam güzeL farkLı deişik bi siteyiZ ama ne bilim Laughing

Burası forumdan çok bir aile ortamı. Almak zorunda değilsin.
D
dR.NooB ⭐ 19y

dR.NooB Exclamation

bende senin kötü diye bişe dediğini demedim saten Laughing Valla bi kere isim karizma extraloob kimse bişi bilmese bile Jigsaw ın yaptığı bu tasarım ile karizma isim birleşince muhteşem bir eser ortaya cıkmış ! Cool
E
EFendi ⭐ 19y
zaten aLmam söz konusu deiL forum üyeLerini bu tarZ da yazarak ajite etmenede gerek yok fikrimi söyLedim sadece kahvekeyfi
Q
quest ⭐ 19y

-Resim Silinmiş.

http://www.tish-o.com.tr aracılığı ile bastıracağımız t-shirtlerin ücreti tüm bedenler için 22 YTL'dir. Kargo ücreti Türkiye içi Yurtiçi Kargo ile 4 YTL'dir. K.K.T.C'ye kargo ise 15 YTL'dir.

Siparişlerinizi extraloob'a PM atarak;

Ad / Soyad:
T.C Kimlik no:
Açık ev adresiniz:
Cep / Ev telefonunuz:
E-mail adresiniz:
T-Shirt bedeni:
T-Shirt'te kullanmak istediğiniz nickname:

Daha sonra t-shirt belirttiğiniz adrese alıcı ödemeli olarak gelecektir, yani t-shirt elinize ulaştığında ödemeyi yapacaksınız.. Yanlış bilgi verdiği tespit edilen üyeler siteden uzaklaştırılacaktır.

Katılımcı Listesi :
extraloob

Jigsaw,
Extraloob Global Mod

yaw her şeyde tc kimlik no.var ya.tc kimlik no ne işinise yarıyacak ya.normalde 500 tane satılcağına tc kimlik no olduğu için bu sayı 100 e düşer.simdi diceksiniz bu sitede böyle.ama çok SAçma
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
hayırlı olsun yeni T-Shirt leriniz headbang2ft9
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
güzellerim her türlü eleştiriye yıpratılmaya açığız biz ailecek böyle eğleniyor gülüyoruz banyodan sonra giymek ,için bara giderken giymek için evde dolabında boşta durması için bir tshirt bastırıyoruz isteyen alır giyer.

jiggy güzelim sende sert cevaplar verme canımcım tatlı tatlı anlat yorulmazsın Mr. Green extrabeer
J
Jigsaw OP ⭐ 19y

yaw her şeyde tc kimlik no.var ya.tc kimlik no ne işinise yarıyacak ya.normalde 500 tane satılcağına tc kimlik no olduğu için bu sayı 100 e düşer.simdi diceksiniz bu sitede böyle.ama çok SAçma

Niye aranan bi terörirst misin? Yoksa Ağrı dağına yalan t-shirt mü yollatıp kargo şirketine masraf mı açacaksın? T.C kimlik no illa ki olur..

@Extraloob; En son ne zaman sert cevap verdim? Twisted Evil
_
_CaspeR_ ⭐ 19y

Niye aranan bi terörirst misin? Yoksa Ağrı dağına yalan t-shirt mü yollatıp kargo şirketine masraf mı açacaksın? T.C kimlik no illa ki olur..

@Extraloob; En son ne zaman sert cevap verdim? Twisted Evil

haklısın jiggsaw extraokk
L
wow Shocked güzel olmuş bayram harçlıklarını alalım bakarız.. Mr. Green kahvekeyfi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: