Icerige atla
Extraloob

Extraloob.Com Official Emblem - Resmi Logomuz Yayındadır!

· 77 Yanıt · 17K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Extraloob.Com Official Emblem - Resmi Logomuz Yayındadır!

Bu güne kadar amatör logolarımızla geçinirken artık ilk resmi logomuzu sitemiz Global Moderatörlerinden Ronin arkadaşımızın profesyonel ellerinden çıkmıştır kendisine teşekkürü bir borç bilir başarılarının devamını dileriz. Bu günden sonra sitemizde yayınlanacak her görselde bu logoyu kullanmanızı, ayrıca yayınlanacak her yerde bu logomuza yer vermenizi önemle rica ederiz.

Saygılarımla,
extraloob
77 Yanıt
R
Ronin ⭐ 19y
Herşey sitemiz için Okan abi. Siz bana şu diyin yeterli elimden geldiğince çalışırım ve sonunuda getiririm. Daha Nice güzel görsellerle daha ileriye...
X
XEM ⭐ 19y
ronin eline sağlık extraokk PS hocama saygılarla Very Happy
M
Morwena ⭐ 19y
sitemizin Logosu hayırlı olsun Cool
D
Dampyre ⭐ 19y
oyy oyy süper oldu önceki kötüydü
R
Ronin ⭐ 19y

oyy oyy süper oldu önceki kötüydü

Şiit öncekinide ben yapmıştım ama ben yapmadan önceki tam bir rezaletti rezaletten kurtarmıştım bu sefer daha iyi için uğraştık ve başardık sanırım 😊
M
Morwena ⭐ 19y
ehuahahu o zaman laf yok Cool
R
Remi ⭐ 19y
Ellerine Sağlık Ronin Güzel Olmuş Hayırlı Olur İnşallah
P
Pennywise ⭐ 19y
eline sağlık ibo Wink
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
öncelikle binlerce teşekkürler ve 1 lt. birayı Ronin'in şerefine kaldırıyorum merci kardeşim Cool

sitemizde ben dahil herkesin karşılık beklemeden burada yer alması ve bir nevi hizmet etmesi gerçekten çok güzel elinizden gelen kabiliyeti ve bilgiyi sitemize aktardığınız için ayrıca herkese çok teşekkürler extrabeer
L
Lloody ⭐ 19y
Hayırlı olsun extraokk
S
sw1ss ⭐ 19y
Ronin imzana süper uydurmuşsun Cool
S
screamadle ⭐ 19y
Ellerine sağlık ronin çok güzel olmuş Wink
P
Piglet ⭐ 19y
Ehh idare eder.

Yukarıya koymuşsunuz da, yandaki banner ile hiç uymuyorlar. Görüntü çok kötü orada. Rolling Eyes
R
Ronin ⭐ 19y

Ehh idare eder.

Yukarıya koymuşsunuz da, yandaki banner ile hiç uymuyorlar. Görüntü çok kötü orada. Rolling Eyes

Eh diyebiliyorsan daha iyilerini yapabilmek kabileyetine sahipsin sanırım birde sen yapta seninkinide görelim..
M
Morwena ⭐ 19y
arkadaşlar bence sakin olun Logoya diyecek yok harbidende güzel bir tasarım onun için Ronin tebrik ederim Wink
T
ThoRen ⭐ 19y
ne yazıo ben anlayamadım kusra bakmayın 'ex' bunu anladımda sonrasında ne yasıO?
R
Ronin ⭐ 19y
Logonun EXL olması yönünde yorumlar yapıldı bende L yi ters çevridim. Ayrıca EXL karakterlerinden oluşan logo yazı karakteri değildir bunuda belirteyim..
T
ThoRen ⭐ 19y
EXL hmm güzel olmuş ronincim tebrik ederim.Başarılarının devamını dilerim
T
Torquel ⭐ 19y
Ronin baba imzada ne yaptın ole kolunaaaaa Laughing Laughing Laughing extrabeer Very Happy Very Happy

Dedim Hacım bu adam logoyu cok begendi.Eline saglık ama harbbbbiii iyi olmus.Okan abicim içelimmm

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: