Icerige atla
Extraloob

Extraloob.com MSN Group Chat

· 27 Yanıt · 1.8K görüntüleme
27 Yanıt
S
ekLedim
D
Dexter ⭐ 19y
bn eklemeyi denedim ama anlamadım 😄
Q
Quincey ⭐ 18y
ekledim
X
XER0 ⭐ 19y
hayırlı olsun.
E
Espio ⭐ 19y
Ne popüleriz yahu Sro topluluğunu duyunca Tpl Flooda başladı 😜
D
Downfall ⭐ 19y
ekledim
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yönetim kendi grubunda 😜
S
Stephanos OP ⭐ 19y
up^_^
B
bannedddd ⭐ 19y
Okan bir şey anlamadım valla. 😁
M
Macro ⭐ 19y
Up
N
NiGHTMaRe_ ⭐ 19y
Grup chat güzel ama bi arkadaş sağolsun onun yüzünden attılar
Windy
Windy ⭐ 19y

ahh arkadaşım ahh,uğraşma denildiğinde üstelemesen hiçbir sorun yoktu.kendin ettin kendin buldun ☕
N
NiGHTMaRe_ ⭐ 19y

ahh arkadaşım ahh,uğraşma denildiğinde üstelemesen hiçbir sorun yoktu.kendin ettin kendin buldun ☕

sana sadece ismini sordum ve verdiğin tepki çok kötüydü?Sana herhangibi kırıcı söz söledimmi sölediysem burdan yazabilirsin??
N
NiGHTMaRe_ ⭐ 19y
Tek yaptığım şey ismini sormaktı!
N
NiGHTMaRe_ ⭐ 19y
Heralde bu grup chat de yakın arkadaşlık önplanda.Ben sitedekilerle tanışmak için girmiştim ama ne yazıkki spiral arkadaşımız,runordie ile aramızda geçen diyalogdan dolayı beni chatden attı.Chat e girmeyi düşünen arkadaşlar bir kere daha düşünsün bence...
M
Macro ⭐ 19y
Sitede Yakın arkadaşlık ön planda değil grup chatte senin Ahmet e ilk söylediğin söz "RunoRDie isimli arkadaşlar gerçekte de tanışmak isterim..." ondan sonra da gerginlik çıktı oluyor
Windy
Windy ⭐ 19y
Heralde bu grup chat de yakın arkadaşlık önplanda.Ben sitedekilerle tanışmak için girmiştim ama ne yazıkki spiral arkadaşımız,runordie ile aramızda geçen diyalogdan dolayı beni chatden attı.Chat e girmeyi düşünen arkadaşlar bir kere daha düşünsün bence...

arkadaşım hala boş konuşup milletin aklını çelmeye çalışıyorsun,yapma.kimsenin senle alıp veremediği birşey yoktu.tavırlarını beyenmedim o yüzden söylemedim adımı,önce güzel konuşmak nedir öğren ve karşındaki benimle uğraşma lütfen dediğinde uğraşırsam ne olur gibisinden cevap verme...hadi iyi geceler.

+

Grup chat gayette güzel 👍
O

arkadaşım hala boş konuşup milletin aklını çelmeye çalışıyorsun,yapma.kimsenin senle alıp veremediği birşey yoktu.tavırlarını beyenmedim o yüzden söylemedim adımı,önce güzel konuşmak nedir öğren ve karşındaki benimle uğraşma lütfen dediğinde uğraşırsam ne olur gibisinden cevap verme...hadi iyi geceler.

+

Grup chat gayette güzel
👍

+1 🎅 🎅
B
Okan benide at sonra tekrar al bakıyım nasıl oluyor 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: