Gruba katılmak için ; mailto:[email protected] ekleyin yada msn inizi bana ö.m den atarak sizi gruba dahil edebilirim 😎 🎭

Grup chat güzel ama bi arkadaş sağolsun onun yüzünden attılar
Grup chat güzel ama bi arkadaş sağolsun onun yüzünden attılar
ahh arkadaşım ahh,uğraşma denildiğinde üstelemesen hiçbir sorun yoktu.kendin ettin kendin buldun ☕
Heralde bu grup chat de yakın arkadaşlık önplanda.Ben sitedekilerle tanışmak için girmiştim ama ne yazıkki spiral arkadaşımız,runordie ile aramızda geçen diyalogdan dolayı beni chatden attı.Chat e girmeyi düşünen arkadaşlar bir kere daha düşünsün bence...
Heralde bu grup chat de yakın arkadaşlık önplanda.Ben sitedekilerle tanışmak için girmiştim ama ne yazıkki spiral arkadaşımız,runordie ile aramızda geçen diyalogdan dolayı beni chatden attı.Chat e girmeyi düşünen arkadaşlar bir kere daha düşünsün bence...
arkadaşım hala boş konuşup milletin aklını çelmeye çalışıyorsun,yapma.kimsenin senle alıp veremediği birşey yoktu.tavırlarını beyenmedim o yüzden söylemedim adımı,önce güzel konuşmak nedir öğren ve karşındaki benimle uğraşma lütfen dediğinde uğraşırsam ne olur gibisinden cevap verme...hadi iyi geceler.
+
Grup chat gayette güzel 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap