Icerige atla
Extraloob

EXTRALOOB.COM 4. YAŞINA GİRDİ

· 116 Yanıt · 15K görüntüleme · Sayfa 2 / 6
Yanıtlar
S
Hayırlı olsun, nice yıllara, extraloob.com'la 🤘 🍺 😘
M
Happy Birthday Too Youuuuuuuuuuuuu Extralooob.Coommmmmmmm oooOoooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ahahaha festival havasını seviyorum sambayı daha çok seviyorum ihihihii nice senelere hepimize 😘 😈 🙏 ❤️ 👍 🍺 🤤

ah be okan abi. sirf bi yanlis anlamadan moderatorlukten attin beni. Cok isterdim 4. yilimiza moderator olarak girmeyi ama boyle olucagi varmis, oldu..

Tekrar nice senelere .. ❤️
T
Truth ⭐ 18y
İyiki doğdun EXL ❤️
R
Rioter * ⭐ 18y
tbrkler nice yıllara bnde qirdim yaşıma 😄
E
El Verano ⭐ 18y
Happy Birthday Too Youuuuuuuuuuuuu Extralooob.Coommmmmmmm oooOoooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ahahaha festival havasını seviyorum sambayı daha çok seviyorum ihihihii nice senelere hepimize 😘 😈 🙏 ❤️ 👍 🍺 🤤

ah be okan abi. sirf bi yanlis anlamadan moderatorlukten attin beni. Cok isterdim 4. yilimiza moderator olarak girmeyi ama boyle olucagi varmis, oldu..

Mod olupta ne yapican baba,free free takil iste. :p

P.S ; Yoksa kari kiz mi kesicen lan? lol 😁
Q
Quattro ⭐ 19y
tbrkler nice yıllara bnde qirdim yaşıma :D

Sanada mutlu yıllara ozman dostum 🍺
Advance
Advance ⭐ 18y
Hediyesi nerde extraloob.com'un?
V
volkanka ⭐ 17y

P.S ; Yoksa kari kiz mi kesicen lan? lol 😁

Asdfsadasd öldüm ya:D

Karı varda biz mi görmüyoruz 😜
H
hmzsnmz ⭐ 19y

P.S ; Yoksa kari kiz mi kesicen lan?
lol 😁

puhahaha o da güzelmiş 😁 😈
[ek #12654]
T
TorQ ⭐ 17y
Nice 4 Yıllara ❤️ ❤️
E
EmmaW ⭐ 19y
nice yıllara umarım 40. yılınıda hep beraber kutlarız 😜
bu arada benimde siteyle 3. yılım yanlış hatırlamıyorsam kayıt tarihim 11 aralık 2007 vaybe dün gibi hatırlıyorum ilk mesaj yazdığımı üyelik aldığımı..
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

3 tane RapidShare Premium veriyor aman sen katılma bunu da kazanırsın 😁 😈

Ps : en çok ödül kazanan payesi açacağım en sonunda 😜
T
Tuxedoed ⭐ 18y
Hayırlı olsun 🍺
İyi ki doğduk 💃 ❤️
Advance
Advance ⭐ 18y

3 tane RapidShare Premium veriyor aman sen katılma bunu da kazanırsın 😁 😈

Ps : en çok ödül kazanan payesi açacağım en sonunda :P

o anlamda demedim hani extraloob.com'a hediyeler anlamında söylemiştim 😆
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Nice yıllara. ^^
_
_EleCtrA_ ⭐ 19y
Bu siteyi kurup bıze bılgılendırdıgınız ıcın bızımle ıyı kotu herseyı paylastıgınız ıcın bizi büyüttügünüz için tesekkurler extraaLoob 😊 İyiki varsınız nıce senelere nıce mutluluklara sızlerle oyunu bıraksam sıteyı yıne bırakmam ıyıkı hepınız varsınız :))
R
RecLast ⭐ 18y
Hayırlı Olsun.Nice Senelere inş...
B
BaSoryong ⭐ 18y
4 yıl vuhuu azmı 3kişi ile başlayıp 300bin olan üye. 60k yakın post siteye verilen emek cabası küçümsenecek şeyler değil burda sana kocaman bir alkış. 🙏 😘 ❤️
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
4 yıl vuhuu azmı 3kişi ile başlayıp 300bin olan üye. 60k yakın post siteye verilen emek cabası küçümsenecek şeyler değil burda sana kocaman bir alkış. 🙏 😘 ❤️

hepsi silkroad online oyunculara bilgi vermek ve kaliteyi göstermek içindir, sizlerle büyüdük büyümeyede devam ediyoruz 🙏 😘 ❤️
B
BaSoryong ⭐ 18y

hepsi silkroad online oyunculara bilgi vermek ve kaliteyi göstermek içindir, sizlerle büyüdük büyümeyede devam ediyoruz 🙏 😘 ❤️

Sikroad Online Değince EXTRALOOB 'u Akılara kazıdık.. Sizin gibi yöneticeler abiler deneyimlerini gelicek nesilere aktaran, paylaşımı seven insanlar oldukca bence buralar boş kalmaz. : 🍺 😘 ❤️ pray:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: