şu anda imza ve avatarda harbi söylüyorum bir numarasın bu kadar bana hitap eden bana hitap ettiği kadar herkesi bayıltacak bir imza daha gelmez acayip ben oldun hacım mucX.
||| Extraloob.Com 2008 Yılı En'leri |||
· 75 Yanıt · 8.5K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
sanki 1 yıl gibi değil de 1-2 ay gibi olmuş keşke oy veren arkadaşlar koca 1 yılı baz alsalardı. ödülleriniz hayırlı uğurlu olsun. 😐
Okan hacım hadi en karizmatik admini aldın (zaten tartışmam bile) 😜 en karizmatik üyeyi bana bıraksaydın 🎅 Adminden üye olmaz olmamali 😜
PS: Hacım zaten son gelişmelerden sonra tek admin sen değilmiydin , rakibin yok 😘
PS: Hacım zaten son gelişmelerden sonra tek admin sen değilmiydin , rakibin yok 😘
Tebrikler.
V
vurdivurdivuruldi
⭐ 18y
bunu gördüm gaza geldim daha çok çalışmaya devam
o listede bende olmalıyım 😈
o listede bende olmalıyım 😈
Okan hacım hadi en karizmatik admini aldın (zaten tartışmam bile) 😜 en karizmatik üyeyi bana bıraksaydın 🎅 Adminden üye olmaz olmamali 😜
canımcım 2008 yılı oylaması bu koca 1 seneyi kapsıyor capitoooo 😜
canımcım 2008 yılı oylaması bu koca 1 seneyi kapsıyor capitoooo :P
Hacım onlar zaten senin rakibin olamazdı 😜
durdurun dünyayı sike var !!! 😜 bakıyorum hepsi Okan abiye gitmis ne ayak 😜 😁 🎅
En güzel arşiv hazırlayanada beni seçseydiniz. Unique arşivim meşurdur .)
En'lerimizede tebrikler başarılarının devamını dilerim.
En'lerimizede tebrikler başarılarının devamını dilerim.
Seçilenleri Kutluyorum Ve gelecek sene daha çok seçenek daha çok isim olur inşallah.
çok teşekkürler arkadaşlar 2009'da 7 kupa hedefim 😜

😎
En Karizmatik Moderatör nerde İlker? 😜
Kazananlara tebrikler.Görsellerde süper olmuş kim yapmışsa öpüyorum gözlerinden 😜
L
Ladys&Gentleman
⭐ 18y
güzel olmuş
Harika bir yarışma oldu herkezin ellerinesağlık..
PS:Benim niye ismin yok orada yahu ^^ :D
Tebrik ederim..
J
Jason Walker
⭐ 19y
şu anda imza ve avatarda harbi söylüyorum bir numarasın bu kadar bana hitap eden bana hitap ettiği kadar herkesi bayıltacak bir imza daha gelmez acayip ben oldun hacım mucX.
😄
M
Misproject
⭐ 19y
bi de en şanslı üyesi diyip beni yazsaydınız tam olcaktıxD :D:D
bottürk ödülünden dolayıxD
bottürk ödülünden dolayıxD
seçilenlere tebrikler
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Seçilenler Tebrikler^^