Icerige atla
Extraloob

Extraloob Web Browser 1.0 Yayında...

· 188 Yanıt · 18K görüntüleme · Sayfa 4 / 10
Yanıtlar
J
Jason Walker OP ⭐ 19y

teşekkürler program için sabit olması gerekiyor ama burası istek - öneri bölümü istersen bi yer belirle oraya sabitleyeyim.

Off Topic Olabilir...
J
Jason Walker OP ⭐ 19y

DampyrE VIP değil ki mod. Twisted Evil Liste karışmış hacım. Aslında sürekli güncellenen bi Extraloob Widget / Gadget tarzında bişey yapsak masaüstünde dehşet olur.

çok güzel olmuş.. inidireyim hemen...

beni de VIP ten silmen uzun mu sürer Rolling Eyes

yok sürmez ama yarın halledebilirim Sad v.2.1 ile beraber gelebilir
P
pfffffff ⭐ 19y
oke off topice alıyorum sabitliyorum Wink
J
Jason Walker OP ⭐ 19y

oke off topice alıyorum sabitliyorum Wink

teşekkürler
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bak jason gördün mü basitten başladın nasıl geliştirdin programı 1 ay sonra biz bile hayretlerle bakarız devam güzelim devam mükemmel oldu hiç acele etme aklına geldikçe yenilikleri ekle ve v.1.1 beta v2.0 final gibi devam et capişşş extrabeer
J
Jason Walker OP ⭐ 19y

bak jason gördün mü basitten başladın nasıl geliştirdin programı 1 ay sonra biz bile hayretlerle bakarız devam güzelim devam mükemmel oldu hiç acele etme aklına geldikçe yenilikleri ekle ve v.1.1 beta v2.0 final gibi devam et capişşş extrabeer

teşekkürer yavaş yavaş çözüyorum inşallah süper bi program olcak yakında Cool Twisted Evil Twisted Evil
J
Jason Walker OP ⭐ 19y
Versiyon 2.1 Çıkmıştır... Bilgilerinize...
R
Ronin ⭐ 19y
İşte o muhteşem logonuz made by extraloob değil mad by Ronin.
J
Jason Walker OP ⭐ 19y

İşte o muhteşem logonuz made by extraloob değil mad by Ronin.

pardon Sad Sad
zaten v.2.1 de yok made by gibi birşey 😊 yani sorun yoktur umarım
R
Ronin ⭐ 19y
Yani extraloob deği ben yaptım ve tüm hakları saklıdır... Size dava açabilir sizi mahkemelerde süründürebilirim emeklerimi çiğneyemezsiniz. Bunun cezasını ağır ödersiniz Mr. Green
J
Jason Walker OP ⭐ 19y

Yani extraloob deği ben yaptım ve tüm hakları saklıdır... Size dava açabilir sizi mahkemelerde süründürebilirim emeklerimi çiğneyemezsiniz. Bunun cezasını ağır ödersiniz Mr. Green

tamam ya ibrahim abi Very Happy valla korktum Very Happy
R
Ronin ⭐ 19y
extraloobu biliyorum çok seviyosunuz ama o yapmadı ben yaptım yaa Very Happy Very Happy Very Happy Mahkemeye vceririm Very Happy Hakkımı yedirtmem hehea kahvekeyfi Mr. Green
J
Jason Walker OP ⭐ 19y

extraloobu biliyorum çok seviyosunuz ama o yapmadı ben yaptım yaa Very Happy Very Happy Very Happy Mahkemeye vceririm Very Happy Hakkımı yedirtmem hehea kahvekeyfi Mr. Green

ya ne biliyim senin yaptını Very Happy konuyu extraloob açmıştı bende o yaptı sandım Mr. Green Mr. Green
bu arada no mahkeme (mahkeme korkum varda Mr. Green )
R
Ronin ⭐ 19y
Ozaman Made By Ronin yaz vermiyim mAhkemeye Very Happy Veririm ben onun patentini aldım borumu kardeşim koca extraloob.com'un bannerı Very Happy AAAA hmm
R
Ronin ⭐ 19y
Version 3.0 mı yaparsın Service packmi çıkarırsın neyaparsan yap yanlışını düzelt Very Happy
J
Jason Walker OP ⭐ 19y

Ozaman Made By Ronin yaz vermiyim mAhkemeye Very Happy Veririm ben onun patentini aldım borumu kardeşim koca extraloob.com'un bannerı Very Happy AAAA hmm

zaten 1.0 versiyonu eskide kaldı Very Happy 2.2 de Made by Ronin yazcam söz nolur mahkemeye verme Twisted Evil Mr. Green Mr. Green
R
Ronin ⭐ 19y
Hala mahkemeye verme taraftarıyım yanlışını düzeltene kadar düzelttiğin anda kararımdan vazgeçerim aksi taktirde mahkemelerde süründürürüm seni Mr. Green hmm
J
Jason Walker OP ⭐ 19y

Hala vermeye taraftarıyım yanlışını düzeltene kadar düzelttiğin anda kararımdan vazgeçerim aksi taktirde mahkemelerde süründürürüm seni Mr. Green hmm

yapıyom ikna ettin beni Very Happy
J
Jason Walker OP ⭐ 19y
ya şimdi programı en baştan yapmak gerekiyo 2.2 ile beraber yazsam Twisted Evil
R
Ronin ⭐ 19y
Kıvırma birader.. Üzerinde değişiklik yapabilirsin upload etmek zor geliyosa yapma. İstemiyom.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: