Icerige atla
Extraloob

extraloob vs xFactor ( extra kendi mezarını kazıyor xD )

· 47 Yanıt · 3.2K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y

@sago,

şakamısın sen kime 20k vurdun pardon ben görmedim neredeydin kime vurdun manyanga mı
😈 😁

extra herzamanki gibi Bilipte bilmemezlikten geliyor 😄

Bende SS arşivimi karıştırıyorum ve Dün geceye ait bir SS buluyorum

extra RulezZZzz 😄

- Resim Silinmiş.

Ps: xFactor ( Kemal ) 2 dk dan geriye sayıyor hiç attack vermiyor 2 dk dan sonra Tek skill de extra yerlerde 😄
47 Yanıt
C
carwen ⭐ 18y
Helal be cihan, kemal baba çekememiş sen çekmişsin yeha:D
J
Journalist ⭐ 19y
iyi critical yemiş 😄
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Helal be cihan, kemal baba çekememiş sen çekmişsin yeha:D

Kaçırırmıyım hacım 😎 Büyük koz.. 😄
T
Tengrİ ⭐ 19y
hahahaha süper ben çekmeyi unutmuştumda bizim burda haber editörümüz var adam her olayı belgeliyor:D
not: birde dare devil attım 2 shottan olusur ilkinde 20 k crit yedi 2. yi göremeden yani tam anlamıyla vurdugumun yarısı boşa gitti:D
C
carwen ⭐ 18y
hahahaha süper ben çekmeyi unutmuştumda bizim burda haber editörümüz var adam her olayı belgeliyor:D
not: birde dare devil attım 2 shottan olusur ilkinde 20 k crit yedi 2. yi göremeden yani tam anlamıyla vurdugumun yarısı boşa gitti:D

işin ucunda extra varsa adam orda hemen her şeyi alıyor extra hayır dediğinde de belgeyi gösteriyor :D:D
Ps:Şimdi extrayı bekleyelim bakalım cevabı ne olacak. 😈 😈
L
Leet1 OP ⭐ 19y

işin ucunda extra varsa adam orda hemen her şeyi alıyor extra hayır dediğinde de belgeyi gösteriyor :D:D

extra'nın her hayır dediği mevzuda benim belge olarak bir SS'm vardır.Huyunu bildiğim için sonradan SS leri konuşturtmak büyük zevk veriyor 😈 😎
C
carwen ⭐ 18y

extra'nın her hayır dediği mevzuda benim belge olarak bir SS'm vardır.Huyunu bildiğim için sonradan SS leri konuşturtmak büyük zevk veriyor 😈 😎

hacım 1 numerosun 😈 😁 😜 😆
M
Misproject ⭐ 19y
extraloob nerde bi yorum yazsın:P
S
SilenTT ⭐ 19y
extraloob nerde bi yorum yazsın:P

Cevap bekliyoruz 🎅
J
ZUAHAHAHAHAHHA. 😄
J
Jaysean ⭐ 18y
Fake.
T
TitusPullo ⭐ 19y
Puhaha xP Extra nerelerdesin ^^
T
Tengrİ ⭐ 19y
Bu arada hilton 20 saniyede attack vermiyor demişsin o 2 dakika olacak 2 dakikadan geriye saydım 2 dakika kesersen kesti kabul ederim dedim ama kesemedi sonra olan oldu:D
J
Bu arada hilton 20 saniyede attack vermiyor demişsin o 2 dakika olacak 2 dakikadan geriye saydım 2 dakika kesersen kesti kabul ederim dedim ama kesemedi sonra olan oldu:D

Yalan+Fake.

-1. 😁
E
Espio ⭐ 19y
Ps ^^.
T
Tengrİ ⭐ 19y
majistik kim ezberletti sana o laflari yavrum nerde postunu görsem aynı şeyler ilerleyin biraz:D
B
Braunx ⭐ 19y
Fake.

fake digil gercek ama biri 81 lvl biri 72 lvl
J
majistik kim ezberletti sana o laflari yavrum nerde postunu görsem aynı şeyler ilerleyin biraz:D
T
Tengrİ ⭐ 19y
lol varmı konuşma kaydın yada ss benzeri lafını destekliycek bir belge yoksa karşıma gelme böyle laflarla:D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: