Union'u Ayaga Kaldirdim ve Sonrasi
adamlara 5 yıldız kervan yapalım dedim hotandan kalkmamız buyuk hataydı tabiki action olsun istedim ve buyurun peşimize takılan House itleri.
Yeniçeri tek daldı bana güzel bir kapışmanın ardından yatırdım iti bi daha gelmedi Cool
yeniçeri alp eski düşmanımdır sonradan dokunmamaya başladı bana bir gün yakaladım bunu ravinede biz takılırken bir gördüm arkadan geliyor ki banko saldıracak anında dönüp giriştim ve yerde kaldı hoş adam bende char olarak güçlü lakin skill kaçırmamak ve tepelemek bu olsa gerek.
-Resim Silinmiş.
alemlerin tek idolu VELASNEGRAS daha öte adam tanımadım tanımam 3 ay boyunca günde kaç kere isyu çıktıysa paso bu adam kesti abartısız günde 5 kere çıktıysa 5 kere keserdi 3 ay boyunca hiç sektirmeden hemde varın siz düşünün nasıl biri olduğunu ehh bende alemlerin hırçın delikanlısı yolda velası kovalıyorum Twisted Evil
-Resim Silinmiş.
Extraloob ve Anılar v1.2
· 13 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Ewt hacım baya bi ayağa kaldırmışsın Razz
baya eski fotolar galiba detective
çooookkkkk eski arşivimden daha arşivimi açsam 10k tane foto var Razz Laughing
videolar falan da cabası deli arşiv var sro üzerine bende.
videolar falan da cabası deli arşiv var sro üzerine bende.
Belli hacım waLLa böyle bunlar 3v olur Razz
Up 😜 Anılar Canlansın ❤️
Up 😜 Anılar Canlansın ❤️
Reis 'i iki kişi anca yatırıyo. 👍 (2.resim)
Ps:Sağol kardeş upladığın için bunları görebildik.
Up 😜 Anılar Canlansın ❤️
Ps:Sağol kardeş upladığın , bunları görebildik.
o velasnegras da server'ın en iyi adamı benden sonra 2 kişi kestiler hiç unutmam o anı ☕
Voooov bizim zamanımız ^^ tabii 14 yaşındayım o vakitler 65 lvl charım var Okan abiler almazlardı beni PeGaSuS diye biri ile jw yapardık.
Anqelll ailesi vardı hatırlarsınız belki onlar dw önü jw yaparlardı sürekli s/s di herhalde charları
ps:Bu olaylar pacificde olmuştur 😜
Anqelll ailesi vardı hatırlarsınız belki onlar dw önü jw yaparlardı sürekli s/s di herhalde charları
ps:Bu olaylar pacificde olmuştur 😜
C
CherryBrandy
⭐ 18y
Alem buysa kral extraloob! 🤘 🙏
wtf hunter extraloob? 😄
Up 😜 Anılar Canlansın ❤️
Ps:Sağol kardeş upladığın , bunları görebildik.
o velasnegras da server'ın en iyi adamı benden sonra 2 kişi kestiler hiç unutmam o anı ☕
Küfürleri saydırmışsındır kesin makara:
S
Silverdollar
⭐ 16y
Abi VELASNEGRAS hala aktif oynuyor 😄 http://www.rev6.com/player/Oasis/VELASNEGRAS.html
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap