beyler ben sımdı yaratık kesıyom premıum gorevını aldım potcudan ama 2 saatır hıc dusmedı gorevden neden olabılır Exclamation
Extraloob premıumı ıle ılgılı anlamadım help
· 11 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
kahvekeyfi
detective
detective
arkadasım post kasma yerı degıl burası neyse cvp yazcaksan adam akıllı yaz Mad Mad Mad
D
DragonMaster
⭐ 19y
valla ben alamadım bıle bence premıum bısı almalıyız kı gorev cıksın dıe dusunuom
Premium satın aldın di mi? Ben de satın almadığım halde görev çıkmıştı da ilk.
görevin cıkması icin premium sana vermiş oldugu 3 saati (expertin %100) fazla geldigi zaman görev cıkıyor diger zamanlar görev cıkmıyor yani bu 3 saatlik süre zarfında cıkarman lazım.
gorevi 500 tane toplayıp ta verirsen senin icin daha avantajlı olur daha cok sp toplamıs olursun zaten görevi aldıgın yerde yazıyor.
bu arada görev cok zor cıkıyor haberin olsun Very Happy
gorevi 500 tane toplayıp ta verirsen senin icin daha avantajlı olur daha cok sp toplamıs olursun zaten görevi aldıgın yerde yazıyor.
bu arada görev cok zor cıkıyor haberin olsun Very Happy
A
afacan_gokhan
⭐ 19y
evet cok zor dusuyor yanı gecede 20-25 tane anca duşuruyordum
Ticket calismaya basladiginda 8 li party e gir. Ticket durur fakat sp quest gorevi dusmeye devam eder. boylelikle daha fazla toplarsin yoska diger turlu gunde en fazla 3 saat dusurursun
😊 bu arada cok fazla sIk dusmuyorlar
Ticket calismaya basladiginda 8 li party e gir. Ticket durur fakat sp quest gorevi dusmeye devam eder. boylelikle daha fazla toplarsin yoska diger turlu gunde en fazla 3 saat dusurursun
Artık o özellik yok! 8'li PT'de XP bonus devam eder.
evet artık o yok
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap