Kar yağdı yağacak derken daralmıştım kuzenlere söyledim bende jeep yok onlarda var atlayıp gidelim kar neredeyse oraya dedim ve beni götürdüler KARTEPE'ye buyur sana 10 mt kar dediler aklım gitti makara:

Special thx to Flexivuhuuuu 5. foto süppo olmuş 🍺
vuhuuuu 5. foto süppo olmuş 🍺
canlarım benim 86 yılından beri böyle kar görmedim ki 10mt kar vardı korkunç bir ortam hiçbir araç buraya çıkamıyor zati bizde saplandık diğer kuzen çekti 2 Jeep'te de 2000TL'lik ön takım vinç var bağladık çektik yoksa mahsur kalacaktık deli keyfliydi yaa böyle kar TR'de başka yerde yokmuş sadedce Palandöken'de varmış 8)
canlarım benim 86 yılından beri böyle kar görmedim ki 10mt kar vardı korkunç bir ortam hiçbir araç buraya çıkamıyor zati bizde saplandık diğer kuzen çekti 2 Jeep'te de 2000TL'lik ön takım vinç var bağladık çektik yoksa mahsur kalacaktık deli keyfliydi yaa böyle kar TR'de başka yerde yokmuş sadedce Palandöken'de varmış 8)
uludağ 😈

tabiya en güzeli rakıda var ohh daha ne istenirki
o kar botlarım olmasa 10dk duramazdım karda suda perte çıkardım iklim koşullarına göre giyinmek harbiden çok önemli.
@WoozyBici,
çükün kalkmaz ki o soğukta makara: cicioe2 🎅
o kar botlarım olmasa 10dk duramazdım karda suda perte çıkardım iklim koşullarına göre giyinmek harbiden çok önemli.
@WoozyBici,
lol sen fare deliğinde bile sevişirsin usta kimi kandırıyosun summer4:
Ustanın dediğini yap yaptığını yapma 😈 biggrint1
Special thx to Flexi
@WoozyBici,
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap