Icerige atla
Extraloob

extraloob on the snow from KARTEPE

· 40 Yanıt · 3.1K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
extraloob on the snow from KARTEPE

Kar yağdı yağacak derken daralmıştım kuzenlere söyledim bende jeep yok onlarda var atlayıp gidelim kar neredeyse oraya dedim ve beni götürdüler KARTEPE'ye buyur sana 10 mt kar dediler aklım gitti makara:

40 Yanıt
I
Infinity ⭐ 18y
vuhuuuu 5. foto süppo olmuş 🍺
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Waowwwww işte budur abi ya mükemmeller, kaç gün gittiniz abi ? 🙏
Special thx to Flexi
S
S4YKLO ⭐ 16y
off be nasip olsun bizede boyle 😄
I

+
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
awwww şu keyfe bakar mısın ya 😱
Karı hiç sevmem ama gerçekten ortam süppoymuş hacım^^
I
Yıllardır kar görmüyorum izmire yağmıyor 😞
U
Uprising ⭐ 19y

🍺
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
canlarım benim 86 yılından beri böyle kar görmedim ki 10mt kar vardı korkunç bir ortam hiçbir araç buraya çıkamıyor zati bizde saplandık diğer kuzen çekti 2 Jeep'te de 2000TL'lik ön takım vinç var bağladık çektik yoksa mahsur kalacaktık deli keyfliydi yaa böyle kar TR'de başka yerde yokmuş sadedce Palandöken'de varmış 😎
I
Infinity ⭐ 18y
canlarım benim 86 yılından beri böyle kar görmedim ki 10mt kar vardı korkunç bir ortam hiçbir araç buraya çıkamıyor zati bizde saplandık diğer kuzen çekti 2 Jeep'te de 2000TL'lik ön takım vinç var bağladık çektik yoksa mahsur kalacaktık deli keyfliydi yaa böyle kar TR'de başka yerde yokmuş sadedce Palandöken'de varmış 8)

uludağ 😈
I
canlarım benim 86 yılından beri böyle kar görmedim ki 10mt kar vardı korkunç bir ortam hiçbir araç buraya çıkamıyor zati bizde saplandık diğer kuzen çekti 2 Jeep'te de 2000TL'lik ön takım vinç var bağladık çektik yoksa mahsur kalacaktık deli keyfliydi yaa böyle kar TR'de başka yerde yokmuş sadedce Palandöken'de varmış 8)

86da nerde gördün hocam
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

uludağ 😈

malesef Uludağ'da böyle kar yok ☕
H
Hayta35 ⭐ 16y

tabiya en güzeli rakıda var ohh daha ne istenirki
Barzo
Barzo ⭐ 19y

düşünsene bunun içinde hatunla seviştiğini [horny21
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

o kar botlarım olmasa 10dk duramazdım karda suda perte çıkardım iklim koşullarına göre giyinmek harbiden çok önemli.

@WoozyBici,

çükün kalkmaz ki o soğukta makara: cicioe2 🎅
Barzo
Barzo ⭐ 19y

o kar botlarım olmasa 10dk duramazdım karda suda perte çıkardım iklim koşullarına göre giyinmek harbiden çok önemli.

@WoozyBici,

lol sen fare deliğinde bile sevişirsin usta kimi kandırıyosun summer4:
H
Hayta35 ⭐ 16y
idolüm okan abi onun kadar içemesekde alkolü seviyorum bende ya tam şarapcıyım askerliği bi halledeyim tutarım kendıme bi ev hafta sonu tatillerde sabah'a kadar piiz 💃 ❤️
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

@WoozyBici,

lol sen fare deliğinde bile sevişirsin usta kimi kandırıyosun summer4:

Ustanın dediğini yap yaptığını yapma 😈 biggrint1
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

Ustanın dediğini yap yaptığını yapma 😈 biggrint1

obaaa kral yorum geldi 🙏 🙏 😎
Special thx to Flexi
A
Addicted ⭐ 19y

@WoozyBici,

cicioe2 nese: nese: nese:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: