EXTRALOOB NOVA GLAVIE +9 FB [ YEAHHHHHHH ]
6 aydır WTB Advanced Elixir B Grade for 11 dg Sealed Weapon yazmaktan yoruldum bıktım harcadığım globallerin haddi hesabı yok 2 kişi satıyor onlarda 4-5b istiyorlardı bugün Nova twohand sword düşürdüm ve direk takas yaptım ohh bee sonunda +9 oldu silahımm artık huzurluyum gaiada her işlemi bitirdim seti düzdüm sadece lvl 110 olmak kaldı 😎
http://www.rev6.com/player/Gaia/extraloob.html
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
EXTRALOOB NOVA GLAVIE +9 FB [ YEAHHHHHHH ]
· 71 Yanıt · 12K görüntüleme 0 okuyor
71 Yanıt
bro artık sana b grade almama gerek kalmadı değilmi sadece van kedisi kaldı makara:
Ps: Gratz 🍺

Abi hani 2basamaklı olucaktı + sayısı 😞

Owww gratz. 🍺
Ouwwww Cok Fena Abi Gz Kısmet Bize 🤤
bro artık sana b grade almama gerek kalmadı değilmi sadece van kedisi kaldı makara:
bir tek van kedimiss kaldı onu da doctor tozcu kardeşim gönderecek değil mi 😁 😈
Artık 110 olup serverı ağlatma zamanı 😎 😈
[ek #12654]
bir tek van kedimiss kaldı onu da doctor tozcu kardeşim gönderecek değil mi 😁 😈
tozcu diye adımız çıkmasın sonra mazallah 😆 😆
Ps: Ayıpsın sözümüz söz 😎

@avasin
hacım ev hediyesi olarak otlu peynir isterim bizi bi dönem götürecek kadar makara:
hacım ev hediyesi olarak otlu peynir isterim bizi bi dönem götürecek kadar makara:
[ek #12654]
9 yakışmamış 10 olduğunuda görmek isteriz 😈
Hayırlı olsun abim.İyi adam alırsın bu weple ancak crit+phy basmak lazım buna nese:
@avasin
😆

JCarlsberg
⭐ 19y
hayırlı olsun okan abi abi sana bi sorum olcak serverde kesemediğim adam var mı ? varsa adını ve buildini söylermisin ?
@avasin
😆
küflü gönderebilir hamza dikkat 👴
@avasin
😆
küflü gönderebilir hamza dikkat 👴
O kadar da yapmaz herhalde canım makara:
[ek #12654]
walla itemleri komple nova yaptım glavie de +9 oldu artık geriye sadece lvl kaldı kesemediğim adam varmı derken pek pvp yapmam thief yaparım onunlada kesemediğim adam hiç çıkmadı karşıma 😎
glavie özellikleri zamanla full'lenecektir 😎
glavie özellikleri zamanla full'lenecektir 😎
walla itemleri komple nova yaptım glavie de +9 oldu artık geriye sadece lvl kaldı kesemediğim adam varmı derken pek pvp yapmam thief yaparım onunlada kesemediğim adam hiç çıkmadı karşıma 😎
glavie özellikleri zamanla full'lenecektir 8)
e daha iyisi şamda kayısı 😁 🍺 😘
JCarlsberg
⭐ 19y
🙄 🙏 senden pvp yada thief yaparkenki pvp videolarını izlemeyi cok isterdim
O kadar da yapmaz herhalde canım makara:
pazardan sonra gönderirse dikkat et makara:
hayırlı olsun +8 de bende var. +7 bastım sonra 1 advance aldım yetti benim için. ben 110 oldum (force-fire) ve sayılı kişiler dışında (bu zamana kadar 2) yenemediğim kişi yok. force bowlar çok zorluyo. 4ever glavie diyorum
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap