Icerige atla
Extraloob

Extraloob Hacım seni severdim..

· 15 Yanıt · 1.5K görüntüleme
L
loth OP ⭐ 17y
Seviorum okanı 😗 🍺 😘
15 Yanıt
L
loth OP ⭐ 17y
bide iftira attın dolandırıcısın dedin bu da ayrı bi konu hacım
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kuzum kısadan yazayım, cümlelerin tam bir dolandırıcı edalarında ve tehdit ediciydi emin misin demelerin falan neyse orasında değilim neyde anlaştık sbot + 50 epin ver 50 epini şimdi vereyim yarın verirsen yarın vereyim sorun bu kadar, biz kendimizi güvene almamız lazım.

Ps : sen işleri zorlaştırdın tehditkar konuşarak oysa ki bak halen diyorum ne kadar basit sbot + 50 epin dedik ver bitsin işlem capişşşş.
L
loth OP ⭐ 17y
kuzum kısadan yazayım, cümlelerin tam bir dolandırıcı edalarında ve tehdit ediciydi emin misin demelerin falan neyse orasında değilim neyde anlaştık sbot + 50 epin ver 50 epini şimdi vereyim yarın verirsen yarın vereyim sorun bu kadar, biz kendimizi güvene almamız lazım.

Ps : sen işleri zorlaştırdın tehditkar konuşarak oysa ki bak halen diyorum ne kadar basit sbot + 50 epin dedik ver bitsin işlem capişşşş.

Benim konusma tarzım öyle sadece gercekten vermicem dedinde şaşırdım eminmisin dedim bir kere eminmisin dedim hemde

Hem ben sana basta dedim sbot üyeligini veriyim id pası ver bana dedin laf suydu acelem var ver hadi bende dedim tamam veriyim demekki kabul edio die düşündüm

Ben sana almıcam demiyorum chara giriiyim bugün diorum yarın 50 silki zaten vericem benim tc kimlik numaramdan tut ev telefonuma herşeyim sende mevcuttur . Mod alımları için cogu zaman başvurdum

Bana inanmıosan mustafa( trowzeen ) sor ne dicek 50 silk için şerefsizlik yaparmıyım ona silk yükledim zamanları bilirim :!!&%&!
L
loth OP ⭐ 17y
Engeli kaldır özelden konusalım.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ok.
A
Arcadia ⭐ 17y
bugüne kadar kimsenin parası kalmamıştır burda ondan için rahat olsun 😉
L
loth OP ⭐ 17y
bugüne kadar kimsenin parası kalmamıştır burda ondan için rahat olsun ;)

Bunu biliyorum zaten

Olay çözülmüştür
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Bunu biliyorum zaten

Olay çözülmüştür

😘
M

😆
Advance
Advance ⭐ 18y
Konu ile alakası yok ama konu açamayım şimdi;
Okan abi benim silk gelmedi 😆
G

😆 😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

halen gelmedi mi sun swsro'da o maya ile hobiden tiksindim walla zati ing'de bilmiyorlar tip adamlar ihihihii 😁

Ps : gelir kuzum gelir 49 saat olmadan vermez o çinliler.
Advance
Advance ⭐ 18y

halen gelmedi mi sun swsro'da o maya ile hobiden tiksindim walla zati ing'de bilmiyorlar tip adamlar ihihihii 😁

Ps : gelir kuzum gelir 49 saat olmadan vermez o çinliler.

3. gün bu 😜
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
😄 güzel konu 😄
Yaralı style

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: