Icerige atla
Extraloob

Extraloob giriş sorunu

· 21 Yanıt · 5.3K görüntüleme
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Son 1 2 haftadır ne zaman siteye girsem kullancı adı şifreyi hatırla dememe rağmen her seferinde şifre giriyorum.Artık yormaya başladı yardımcı olursanız sevinirim.
21 Yanıt
A
Geçmişi siliyorsanız ondandır 😉
az girin şu sitelere .d
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Forumda sıkıntı yok, kullandığınız tarayıcıda girerken "şifremi hatırla" sorusuna "bu site için hiçbir zaman" seçmişseniz o yüzden oluyordur. Tarayıcının ayarlarından Gelişmiş ayarlar>şifreler ve formlar>"Web'de girdiğim şifreleri kaydetmeyi öner"i tikleyin ve Kaydedilen şifreleri yönetin'e tıklayıp hiç kaydedilmeyenler kısmından extraloob'u silin. (bu ayarlar chrome ve yandex için geçerlidir.)
bluesman
bluesman ⭐ 17y
Chrome kullanıyorsan herhangi bir siteye şifre girişi yaptığın zaman bunu kaydetmek ister misiniz gibisinden bir kutucuk cıkartıyor.Muhtemelen ona hayır demişsindir. Yoksa siteyle ilgili bi problem yok.

Edit:Mehmet yine benden hızlı çıktı :!!&%&!
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Çerezleri ve kullanıcı giriş bilgilerini silmezseniz çalışır.
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Geçmişi siliyorsanız ondandır 😉
az girin şu sitelere .d

alakası bile yok.Geçmişi en son ne zaman sildiğimi bile hatırlamıyorum o kadar uzun zaman olmuştur.

Forumda sıkıntı yok, kullandığınız tarayıcıda girerken "şifremi hatırla" sorusuna "bu site için hiçbir zaman" seçmişseniz o yüzden oluyordur. Tarayıcının ayarlarından Gelişmiş ayarlar>şifreler ve formlar>"Web'de girdiğim şifreleri kaydetmeyi öner"i tikleyin ve Kaydedilen şifreleri yönetin'e tıklayıp hiç kaydedilmeyenler kısmından extraloob'u silin. (bu ayarlar chrome ve yandex için geçerlidir.)
Chrome kullanıyorsan herhangi bir siteye şifre girişi yaptığın zaman bunu kaydetmek ister misiniz gibisinden bir kutucuk cıkartıyor.Muhtemelen ona hayır demişsindir. Yoksa siteyle ilgili bi problem yok.

Edit:Mehmet yine benden hızlı çıktı :!!&%&!

herzaman öyle yapıyorum zaten hatırla ve şifremi kaydet diyorum.
Çerezleri ve kullanıcı giriş bilgilerini silmezseniz
çalışır.

ben bişey silmiyorum kendi bi şekilde siliyormu onu bilmiyorum.Başka bir çözümü yok diyorsanız videoya alıp buraya yükleyebilirim.Sadece telefondan giriyorum internete onla ilgili olabilirmi onu bilmiyorum.
P
Pikachu ⭐ 15y
Bu mesaj Triptonic rumuzlu uyeden alinti yapildi
Son 1 2 haftadır ne zaman siteye girsem kullancı adı şifreyi hatırla dememe rağmen her seferinde şifre giriyorum.Artık yormaya başladı yardımcı olursanız sevinirim.

+1996, Sırf bunu yazmak için tekrar giriş yaptım disapprove
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Sorun mevcuttu ama düzelmiş olması lazım, bugün tekrar etti mi?
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sorun mevcuttu ama düzelmiş olması lazım, bugün tekrar etti mi?

1 saat önce etti.
T
tenpanter ⭐ 17y
Aynı sorun bende de var.Kaç aydır aynı tarayıcıyla giriyorum ve hiç böyle bir sorun yaşamamıştım.Son 1 aydır böyle anormal bir problem var.

Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi

Söylediğin şey ile herhangi bir alakası yok.Yanlış biliyorsun.Şifremi hatırla seçeneği diyelim ki kullanıcı adınızı girdiniz.Otomatik olarak şifreniz tarayıcı tarafından tamamlanır.Şifremi hatırla seçeneği bunun içindir.Eğer ki her ziyaretimde otomatik giriş yap seçeneğine tıklarsan, giriş yapması gerekir ama yapmıyor.Bunun tarayıcıyla bir alakası yok.
A
Ccleaner programı kullanıyorsan ondandır ?
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Bu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildi

kullanmıyor i have never installed this btw.Lemonade izah etti bunu böyle bir sorun varmış.
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Bu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildi

kullanmıyor i have never installed this btw.Lemonade izah etti bunu böyle bir sorun varmış.
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
updullah.Yetkili birisi çözerse bu sorunu sevinirim 2 kere daha oldu.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bir kaç değişiklik yaptım sorun devam ediyorsa söyleyin lütfen.
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi

tam 2 dk önce oldu bu girişimde yani :!!&%&!
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
herkesde olan bir sorun belli ki bende de oluyor ama tarayıcıya hatırla dedim 2 tuşla giriyorum np
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bende sürekli kayıtlı kalıyor ccleaner ile temizlesem bile artık bilgisayar kendilğinden alıştı extraloob'a girmeye 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi

Değişiklikleri yaptıktan sonra herkesi attı bir kere ondan mı bahsediyorsun yoksa iki kere mi atıldın ? Birde atılan herkes hem mobil hemde normal pc ile giriyor mu siteye ?
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi

Değişiklikleri yaptıktan sonra herkesi attı bir kere ondan mı bahsediyorsun yoksa iki kere mi atıldın ? Birde atılan herkes hem mobil hemde normal pc ile giriyor mu siteye ?

dedikten sonra 1 kere attı.Ayrıca mobil giriyorum ben telden yayıp pc den ama.Yarın atarsa bi daha yazarım buraya.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: