Icerige atla
Extraloob

Extraloob @ Ecsro Pvp Yarışması!

· 11 Yanıt · 930 görüntüleme
B
byalper123 OP ⭐ 18y

• Pvp roundları 3 olacaktır.
  • Aynı Buildler olmayacak derken , sadece nuker vs glavie , blade , bow olmaz. Çünkü çok basit bir pvp roundu olur, snow shield de yok.Nuker vs Nuker olursa daha iyi olur
11 Yanıt
M
Meddah ⭐ 18y
illa aynı buildler pvp yapacak diye bir kural koyman çok saçma olmuş, değiştirmeni tavsiye ediyorum. (:
B
byalper123 OP ⭐ 18y
Aynı Buildler olmayacak derken , sadece nuker vs glavie , blade , bow olmaz. Çünkü çok basit bir pvp roundu olur, snow shield de yok.Nuker vs Nuker olursa daha iyi olur diye düşündüm 😊
M
Meddah ⭐ 18y
bırak isteyen istediği kişiyle pvp yapsın, şartlar eşit sadece oyuncunun kaabiliyeti önemli..
B
byalper123 OP ⭐ 18y
Ben 73 Nukeri İki Hamleyle Alıyorum ya?
C
ChrsNYC ⭐ 18y
Aslında bende başlamayı düşünüorum gerçi bölümü var ama oraya konu açmadan burda hemen sorayım size =)
Oyunda kasmak kolaymı 80 lvle ne kadar zamanda ulaşabilrm?
9dg itemler var var mı?
+80 skiller açık mı?
S
SymbioN ⭐ 19y
9dg itemler yoktu hatırladığım kadarıyla.Skiller max 69 ve exp x10
M
Meddah ⭐ 18y
Aslında bende başlamayı düşünüorum gerçi bölümü var ama oraya konu açmadan burda hemen sorayım size =)
Oyunda kasmak kolaymı 80 lvle ne kadar zamanda ulaşabilrm?
9dg itemler var var mı?
+80 skiller açık mı?

Evet kasmak çok kolay gir anlarsın şu kadar sürede ulaşırsın falan diyemeyiz senin kasmana bağlı çünkü.
9D itemler tabii ki var.
+80 skill ler açık değil.
Windy
Windy ⭐ 19y
buyrun gelin ecsro(VIP) yapalım vs 😊

@ChrsNYC

ben 80 e 1 haftada geldim ancak 500m para 300 silk premium ve 200k sp ile 😊 9 dg itemler var,80+ skiller yok 😉
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Güzel Bir Yarışma Olacaga Benzıyor 🤤
C
ChrsNYC ⭐ 18y
valla teşekkürler aydınlatıcı oldu bu hafta sınavlarım bitince indirmeyi düşünüorum =)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: