Icerige atla
Extraloob

extraloob culara özel wallpaper lar

· 30 Yanıt · 3.0K görüntüleme
P
Pennywise OP ⭐ 19y
ev le ilgili bikaç sorun oldugu için cok nadir nete girebiliyorum(suanda da okuldan giriyorum nete) o yüzden uzun bi süre yoktum hala da yokum belki bazılarınız farketmiştir,neyse boş zamanlarımda boş durmadım ve bikaç bişey yaptım umarım beğenirsiniz.
bazı wallpaperları mevcut çalışmaların üzerinde oynama yaparak yaptım.
ilk hali Arrow
-Resim Silinmiş.

benim yaptığım hali Arrow
-Resim Silinmiş.

ilk hali Arrow
-Resim Silinmiş.

benim yaptığım hali Arrow
-Resim Silinmiş.

ilk hali Arrow
-Resim Silinmiş.

benim yaptığım Arrow
-Resim Silinmiş.

ilk hali Arrow
-Resim Silinmiş.

benim yaptığım Arrow
-Resim Silinmiş.

alttaki çalışmaları 0dan yaptım yani benzerlerine rastlamanız imkansız sadece sizlere özel ehehe
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.

bi alttakilerde sadece NWO culara özel Wink (okan görsel istiyodun, al sana görsel Wink )
-Resim Silinmiş.

şu lanet oyunun bana kazandırdığı tek şey alttaki wallpaperda ismi geçen dostlarım,hepside mükemmel insanlar sro oynadığım için duymadığım tek pişmanlık listedeki dostlarımla tanışmam oldu,bu wallpaper NWO efsanesinin sadece küçük bir parçası olan NWO Pacific i içeriyor,bu forumda kazandığım dostlarım hariç onları saymıyorum bile yoksa 20 tane daha wallpaper yapmam gerekir Wink (gerçi yapacam da)
bu wallpaperları dostlarınıza vs yayın hepsinin üstünde sitemizin reklamı var extraokk
internet işini halledir halletmez PS ye tam gaz devam edecem bazı arkadaşlar öm den yardım istemiş interneti halledincede yardıma başlarım kusura bakmayın elimde olan bişey değil grevde olan telekom çalışanları sağolsun Evil or Very Mad
-Resim Silinmiş.
30 Yanıt
P
Pennywise OP ⭐ 19y
en çok hangisini beğendiğinizide yazarsanız iyi olur Wink inet sorunumu hallettiğim zaman eğer isteyen olursa kişiye özel sipariş alabilirim Very Happy
J
Jigsaw ⭐ 19y
Söyleyecek bir şey bulamıyorum en güzel diye bir kıyaslama da yapamıyorum bu kadar manyak çalışmalar beklemiyordum hacım bana söylediğinde. Wallpaper modası başlamıştır.
B
BuGRaS ⭐ 19y
hepsi çok güzel bana nasıl yaptını söylersen anlatırsan biraz ben de yapmak isityorum extraokk bide benim öm ye cp vermedin önemsenmicek bir üyeyiz Embarassed
P
Pennywise OP ⭐ 19y

hepsi çok güzel bana nasıl yaptını söylersen anlatırsan biraz ben de yapmak isityorum extraokk bide benim öm ye cp vermedin önemsenmicek bir üyeyiz Embarassed

dediğim gibi evde internetim yok sorun hallolur hallolmaz yardım edecem hepinize Wink
T
Tengrİ ⭐ 19y
çok güzel çalışmalar ellerine sağlık şu wallpaperlerde NWO arasında sagoda geçerse bi tanede ben alıp kullanırım:D
B
BuGRaS ⭐ 19y

dediğim gibi evde internetim yok sorun hallolur hallolmaz yardım edecem hepinize Wink

tmm penny eywallah perde bu arada yeni imzalarıma kimse bişey demedi demeki gene photo shop bırakmama lazım Embarassed
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ohannessss Mr. Green

telekom duy sesimi isyan haykırış bu, bu penny nin netini sen her ay 15 gün kes kes ki bizlere bu muhteşem çalışmalarından bolca yapsın ahahaha adama bak bi de soruyor hangisi güzel diye ben alayını hüpledim hacım mükemmel ötesi olmuş ciddi söylüyorum muhteşem ilerledin bu işte oynamaların ışıklar renkler bana çok hitap ediyor ellerine ps ine sağlık canımsın sen güzelim öpüyorum gözlerinden mucX mucX extrabeer

Ps: hacı bu arada nickin harbiden böyle görsellerde çok karizmatik oluyor tam bir ressam yazar çizer havası var fazlasıyla
J
süper yaa ...
C
Caprice ⭐ 19y
off çok süper olmuş özledik nerelerdesin Mr. Green Twisted Evil
M
Pennywise su en bastaki illidan olanı bana göre yaparmısın? ismim rütben bide sitenin ismi tabi yaparsan süper olur.
L
lastturk_ ⭐ 19y
Ninja Theory sanırım ondaki avratlı resmi istiyorumda pennywise yazıyo ^^ Mr. Green
Ben yapsam siparişimi olur dimi
R
Ronin ⭐ 19y
Ellerine sağlık.
J
JuNioRKinG ⭐ 19y
Supper calısmalar ellerine sağlık extraokk
D
DaWixed ⭐ 19y
Görseller ve efektler mükkemmel. Ellerine saglık devamını beklemekteyiz Twisted Evil
J
juanito05 ⭐ 19y
çok güzeller.
D
Dampyre ⭐ 19y
mükemmel ötesi
Batu süpersin
hepsini arşive ekledim Wink mucX
F
ffearless ⭐ 19y
no comment

yorum yapacak kelime bulamıyorum Shocked

bunları görünce kendimi ezik hissettim Confused
S
SonSAHNE ⭐ 19y
çok süpersin bu brush ın ismini alabilirmiyim ya Twisted Evil
4
Penny resımlerde Arka planı nasıl ypıyosun ole bi ögretebilirmisin Arrow Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: