Icerige atla
Extraloob

Extraloob Bilgisayarınıza Zarar veriyor !

· 13 Yanıt · 969 görüntüleme
N
Narqotic OP ⭐ 19y
Googlede ELITE66(benım Charın ismi) diye arattım baktım extraloob war ama zararlı !

What is this !

- Resim Silinmiş.
13 Yanıt
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
2i8vvjo.jpg

❓ ❓
Dosyalar (1)
B
Bu sitenin zarar verebileceğini düşünüyorsanız hiçgirmeyin o zaman.O verilecek yazısı yetkililerin yaptıgı bir şey değil.
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
Bu sitenin zarar verebileceğini düşünüyorsanız hiçgirmeyin o zaman.O verilecek yazısı yetkililerin yaptıgı bir şey değil.

ben bunları görüp durumu düzeltmeniz için koydum + benim üyelik tarihime bak istersen kac yıldan beri burdayım_??
N
1 sene 😄
B

ben bunları görüp durumu düzeltmeniz için koydum + benim üyelik tarihime bak istersen kac yıldan beri burdayım_??

Bende sana git çık yakım yıkarım burayı demedim siteye güvenmiyorsan dedim. ?!!!!!!!
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sorun anasayfaya koyduğumuz mini bannerlardan kaynaklıydı 2 tane bannerı kaldırdık sorun düzeldi 2-3 gün sonra google tekrar gelir sitemizi ziyaret edince o yazıyıda güncelleyecektir bir sorun yoktur rahatınıza bakabilirsiniz.
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
1 sene :D

vay sarı kedi sen buralara ugrarmıydın ne zamandan beri göremiyorum seni yerinde(forum oyunlarında 😁 )bu arada nasılsın bakalım_??
N
?!!!!!! dursa ne olcakki bilen biliyo siteyi zati neyin ne oldugunu genede olmasa yeni üyeler için iyi tabi 😄
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
sorun anasayfaya koyduğumuz mini bannerlardan kaynaklıydı 2 tane bannerı kaldırdık sorun düzeldi 2-3 gün sonra google tekrar gelir sitemizi ziyaret edince o yazıyıda güncelleyecektir bir sorun yoktur rahatınıza bakabilirsiniz.

ok saolasın ?!!!!!!!
C
Caprice ⭐ 19y
Ok.Sorun düzeltirmiştir anasayfamızda bulunan 1-2 ufak şeyden dolayı oluyormuş Google 3-5 güne güncellenir sorun kalmaz.
İyi Eğlenceler.
C
Caprice ⭐ 19y

Avv görmemişim hacım neyse söylemiş olduk. 😄
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y

Bende sana git çık yakım yıkarım burayı demedim siteye güvenmiyorsan dedim. ?!!!!!!!

farkındaysan diger sitelerin reklamlarını sildim daha ne diyim 😆 ?!!!!!!!

neyse konu uzamasın post kasmayalım kihihihhi 😄 ?!!!!!!.....

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: