sitede herşey güzelde bazı yetkilereksik mesela bazen hatalı yazı yazılabiliyor bunları silebilecek kadar herkezde yetki olması lazım bence yani kendi mesajını silebilme yetkisi !!!
extraloob bi baksana
· 12 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
sonra herkes birbirinin mesajını siler dimi sen kendi msj nı düzenlebiliosun o yeter bence bide okan abie bakalım o nedicek
sonra herkes birbirinin mesajını siler dimi sen kendi msj nı düzenlebiliosun o yeter bence bide okan abie bakalım o nedicek
kendi msjLarini siLmeye demek istemistir Wink
söyler söyler sonra admin görene kadar siler ve hiç iyi olamz bence.. Wink
valla bencede cok güzel olur herkes kendi msj nı silebilmeli bence yetki istiyoruz master yetkiiiiiiiiiiiiii Laughing
bende isterem yet ki Very Happy:D:
arkadslar zaten yazdıgın mesajını düzenleme yapabilirsin hatalı yazdıgın cümleyi düzeltebilirsin silmeye gerek yokk i Cool
arkadslar zaten yazdıgın mesajını düzenleme yapabilirsin hatalı yazdıgın cümleyi düzeltebilirsin silmeye gerek yokk i Cool
P
paffendorf
⭐ 19y
bence batterst haklı
geçiniz.com Arrow
geçiniz.com Arrow
süper yorum Mr. Green
'' Sitede herşey güzelde bazı yetkiler eksik mesela bazen hatalı yazı yazılabiliyor bunları silebilecek kadar herkezde yetki olması lazım bence yani kendi mesajını silebilme yetkisi !!! ''
Neden kimse daha fazlası için uğraşmaz bilmiyorum ben sizin içinde istedim sadece kendim için değil.
Ve bu istediğim hatalı yorum topiçleri ortadan kaldırabilecek bişey di
Neden kimse daha fazlası için uğraşmaz bilmiyorum ben sizin içinde istedim sadece kendim için değil.
Ve bu istediğim hatalı yorum topiçleri ortadan kaldırabilecek bişey di
Actıgın Topic i Silme Yetkin Yok Ama Zaten İyi Bir Forumda Asla Acılan Topicler Silinmez Burdada Öyle Oluyor Sadece Kilit Atılıyor Sen Zaten İstedigin Yetkiye Sahipsin Yazdıgın Yazının Altındaki Düzen Sekmesini Kullanarak Yanlış Yazdıgın YazıyıDüzelte Bilirsin Yani Editleme Yetkin Var extraokk
Actıgın Topic i Silme Yetkin Yok Ama Zaten İyi Bir Forumda Asla Acılan Topicler Silinmez Burdada Öyle Oluyor Sadece Kilit Atılıyor Sen Zaten İstedigin Yetkiye Sahipsin Yazdıgın Yazının Altındaki Düzen Sekmesini Kullanarak Yanlış Yazdıgın YazıyıDüzelte Bilirsin Yani Editleme Yetkin Var extraokk
+1958
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap