Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #1 extraloob at PETRA with FuLL INT CH S/S ^_~ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M Minotoche ⭐ 17y 15 yil once #2 haha bilemedim 😜 çantadan bir ss bekliyorm 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Toxicated ⭐ 18y 15 yil once #3 Baba nettin yaa Full str bow akacaktın sen 😢 EXL | SRO | İŞKOLİK TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 15 yil once #4 Pff, kötü tercih 😢 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Adith ⭐ 18y 15 yil once #5 Fire-Cold ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Smirnoff ⭐ 17y 15 yil once #6 bencede kötü tercih ps extraIoob diye de al abi fake le uğraşma 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X xDe ⭐ 16y 15 yil once #7 summer7: summer7: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
SubDue ⭐ 17y 15 yil once #8 Fire Cold Heuksal akmıyomuş bilemedim 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SLauGHTeR' ⭐ 18y 15 yil once #9 yeahh ben kazandım 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Aesify ⭐ 18y 15 yil once #10 nuker demiştim ben size 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fahmlugat ⭐ 18y 15 yil once #11 hayırlı olsun abi 🍺PS:Fire-Cold-Bicheon kasarsan iyi olur diye düşünüyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #12 hayırlı olsun abi 🍺PS:Fire-Cold-Bicheon kasarsan iyi olur diye düşünüyorum.cold - force düşünüyorum yanına heuksal mı bicheon mu seçemedim gitti. light kesinlikle açılmayacak. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SLauGHTeR' ⭐ 18y 15 yil once #13 favori yapılandırmam bicheon - light - cold tam bir pvp charı 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Smirnoff ⭐ 17y 15 yil once #14 heluksal açmazdım asla açacaksan bicheon aç abi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mavi Duman ⭐ 16y 15 yil once #15 heluksal açmazdım asla açacaksan bicheon aç abibende heluksal açmazdim ''heuksal'' yada bicheon 😈 😈 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Galliport ⭐ 16y 15 yil once #16 battle arena geldimi peki bu hafta? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Buura ⭐ 19y 15 yil once #17 5:1 Fire Cold Bicheon tek geçerim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Coq'RighT ⭐ 18y 15 yil once #18 heuksal bitcheondan daha saglam bende heuksal ac okan abi:) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O onurberk ⭐ 17y 15 yil once #19 okan abi bence heuksal aç. senin damage zaten az olcak cold attack yapıcağından dolayı. heuksalla biraz olsun dengelemiş olursun. (bence) 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O onurberk ⭐ 17y 15 yil once #20 ben diğer arkadaşlara da katılmıyorum. bence charın çok güzel olucak 👍 force'daki rakibi zayıflatan skillerle büyük oranda dengelersin zaten kaybettiğin atağı summer1: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil