Icerige atla
Extraloob

►►► Extraloob ● Ağustos Ayı Üyesi Adaylarınız ◄◄◄

· 47 Yanıt · 8.6K görüntüleme
B
bannedddd OP ⭐ 19y

Forumumuza bir yenilik daha ekliyoruz. Bundan böyle her ay ayın üyesini seçeceğiz. Ayın üyesini bizlerin oyları ile forumda en çok çalışan, en çok emek veren üyeyi seçmek üzere düzenliyoruz. Siz üyeler sadece o ay konu altında 2 aday gösterebileceksiniz. Biz de en fazla aday gösterilmiş 5-10 üyeyi ankette oylayacağız ve böylelikle ayın üyesini seçeceğiz.

Extraloob ayın üyesi ödülüne sahip olmak için o ay içerisinde forumda aktif olmak, paylaşımları tartışmaları seviyeli ve üst düzeyde olmak gerekmektedir. Her ay en çok aktif olanlar, paylaşımları ve tartışmaları üst düzeyde olanlar arasında belirlenmektedir.

Eğer bir önceki oylamada ilk 3'e girdiyseniz, bir sonraki ay ankete dahil edilemiyorsunuz.
■ Ayın üyesi için d.mod ve üstleri ankete dahil edilemez.
■ Kendinizi aday olarak gösteremezsiniz.
■ Her ay anket sonucuna göre ilk 3 kişiye özel rütbe verilecektir.
■ Önerilen adayların hepsi ankete dahil edilecek diye bir şey yok, yöneticiler uygun görmediği kişileri ankete dahil etmeyebilir.
■ Normalde bu uygulama her ay sonu yapılacaktır fakat ilk ay yeni olduğu için şimdi Ağustos Ayı Üyesini seçmekteyiz.
Ayın üyesi adaylarınızı bu geceye kadar belirtmelisiniz.

Lütfen bu konu altında sohbet etmeyin, sadece 2 tane aday gösterin.
Dosyalar (1)
47 Yanıt
B
bannedddd OP ⭐ 19y
Aday 1: OSKIJEN
Nedeni: Kendisi sitemize her geçen gün renk katmakta, onun da bu oylamada yer alması gerektiğini düşünüyorum.

Aday 2: Tarantella
Nedeni: Forumda kişiliğini beğendiğim bir isim, çokta güzel tartışabilme yeteneğine sahip.
A
addIcFb ⭐ 19y
Aday 1 : V.İ.P
Nedeni: Gerek Fun Clublarda olsun gerek,Diğer topıclerde olsun bana göre seviyeli olmakla beraber iyi niyetli bi arkadaş.(bana göre)

Aday 2 : Torquel
S
screamadle ⭐ 19y
OSKIJEN
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
1. ADAY : OSKIJEN
fazla söze gerek yok herşeyi ile bizden birisi, halk için ise yaptığı charlar ve satış ilanları yeterli.

2. ADAY : torquel
son günlerde ki tatlı ve kaliteli mesajları ile dikkatimi çektiği için.
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
OSKIJEN : açıklamaya gerek yok !
Tarantella
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
S
screamadle ⭐ 19y
Neden yazmaktan vazgeçtim, gerçekten çok gereksiz olmuştu 😊
C
Crown ⭐ 19y
Aday 1: Oskijen
Aday 2:Torquel (Koyu Fenerbahçeli olduğu ve ayın üyesi röportajı yapmaya layık görüldüğü için 😁 )
B
Black Rain ⭐ 19y
OSKIJEN Ve İronEYE 😎 😜 😆
L
Leo ⭐ 18y
Aday 1:
Aday 2:
B
bannedddd OP ⭐ 19y
Lütfen bu konu altında sohbet etmeyin, sadece 2 tane aday gösterin.
X
XER0 ⭐ 19y
1)Oksijen

2)Torquel
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
1. ADAY : OSKIJEN
fazla söze gerek yok herşeyi ile bizden birisi, halk için ise yaptığı charlar ve satış ilanları yeterli.

ADAY-2:WildFuckker
Nedeni:Siteden alışveriş yapmasının üzerinde 3 hafta geçmiş olmasına ragmen malını alamadı ve bu ütün sabrıdan dolayı bence o 😄
EXL | SRO | İŞKOLİK
C
Creepy ⭐ 19y
1) Oskijen
2) Torquel
😉
F
fatihy93 ⭐ 18y
Aday 1: xLazine oylamaya dahil edilmeyecektir. Nedeni ise bu üyelikle girip kendini aday göstermesi..
Aday 2: RedeFine
A
1) XLazine
2) İronEyE
Windy
Windy ⭐ 19y
kendimden üstün kişiyi seçicem olaya bakın ^^

1.oeJ
2.Hatecrew

C
carwen ⭐ 18y
1.WindTalker:Çok çalışmasına rağmen pek bir teşekkür alamayan.Hala da sitede durduğu için. 😊
2.OSKIJEN:Nedeni belli.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
1:oskijen 2:ironeye nedeni boşverin xD
O
OSKIJEN ⭐ 19y
Çok Şaşırdım Gerçekten Arkadaşlar bunu Hakedecek ne yaptım bilmiyorum ama gerçekten de teşekkürler.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: