Zevk alabıleceğımız eğlenebılecegımız extraloob 'a özgü bir prıvate servera ne dersınız Bromanceler ?
Extraloob ' a Özgü Prıvate Server ?
· 18 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
C
CaptainCoCo
⭐ 19y
Yakında açıyorum bekleyin çok çok iyi hemde 😄
Problem olmazsa facebook linki verebilirim buraya.
Problem olmazsa facebook linki verebilirim buraya.
o projeyi hatırlayanlar... 😆
Extraloob.Com adina bir private server yoktur ve kullanim izni de verilmeyecektir
[F New]Solo Gitarist
Extraloob.Com adina bir private server yoktur ve kullanim izni de verilmeyecektir
Extraloob 'a özgu derken kastım extraloob.com adını kullanıp reklam yapmak değil , sadece hepımızın aynı bır oyunda zaman geçırip eğlenmesıdır
C
CaptainCoCo
⭐ 19y
ben açıcam ben ben atayımmı face sayfası 😄
Extraloob 'a özgu derken kastım extraloob.com adını kullanıp reklam yapmak değil , sadece hepımızın aynı bır oyunda zaman geçırip eğlenmesıdır
Anladim hocam lakin EXL yonetiminin server yonetiminde oldugu bir server yok. Daha once bireysel serverlar acildi en ufak sorunda tum siteye suc yikildi bu yuzden kullanim izni vermiyoruz yoksa seni terslemek gibi bir amacim yoktu 😘
[F New]Solo Gitarist
ben açıcam ben ben atayımmı face sayfası :D
Yaparken profesional paint kullandıysan gelirim makara:
Eğer olsaydı..bizim forumdan oyunun ilk zamanlarında dress çekse millet direk '' Bunlar forumdan ya tabi kıyak geçiliyor bunlara '' denilirdi. 🍿
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.Extraloob.Com adina bir private server yoktur ve kullanim izni de verilmeyecektir
Anladim hocam lakin EXL yonetiminin server yonetiminde oldugu bir server yok. Daha once bireysel serverlar acildi en ufak sorunda tum siteye suc yikildi bu yuzden kullanim izni vermiyoruz yoksa seni terslemek gibi bir amacim yoktu 😘
Estafurllah hocam konuya objektıf bakarsak haklısın 😉
C
CaptainCoCo
⭐ 19y
aahahaha ayıp ediyorsun hacım tabikide painti sql bağladım 😄
Facebook sayfası burda max 1.5 hafta içinde açmayı düşünüyorum sql de son rütuşları yapıp bi koruma alıcam sonrada siz geliceksiniz tabi 😄
aahahaha ayıp ediyorsun hacım tabikide painti sql bağladım :D
adamsın aç hemen geliyorum yanlız bir sorum olacak silahları'da paint'den çizdin değilmi ? makara:
C
CaptainCoCo
⭐ 19y
.
C
CaptainCoCo
⭐ 19y
evet alıntı yapamadım 😄
https://www.facebook.com/DarchrowNetwork
tabiki hacım paintten başka neyden çizicektim 3dmax,blender gibi programlar paint yanında amele kalıyor 😊
https://www.facebook.com/DarchrowNetwork
tabiki hacım paintten başka neyden çizicektim 3dmax,blender gibi programlar paint yanında amele kalıyor 😊
R
Rangonline
⭐ 13y
extraloob'dan bağımsız bir Server Kurulabilir . yönetim sadece reklam konusunda destek verır forumdakı silkroad severler orda buluşur extraloob da sıkıntıdan uzak olur
yapacak kişiye sunucu desteği verebılırım. ama ben yapmam kendi swm zaten var 😄
yapacak kişiye sunucu desteği verebılırım. ama ben yapmam kendi swm zaten var 😄
extraloob'dan bağımsız bir Server Kurulabilir . yönetim sadece reklam konusunda destek verır forumdakı silkroad severler orda buluşur extraloob da sıkıntıdan uzak olur
yapacak kişiye sunucu desteği verebılırım. ama ben yapmam kendi swm zaten var :D
mantıklı 😗

sweetCHIEF
⭐ 17y
1234354234 kere girisim yapildi 1234354234 kere sonucsuz kaldi
Ok kib bye
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap