Icerige atla
Extraloob

Extraloob ' a Özgü Prıvate Server ?

· 18 Yanıt · 1.4K görüntüleme
H
HaFu OP ⭐ 17y
Zevk alabıleceğımız eğlenebılecegımız extraloob 'a özgü bir prıvate servera ne dersınız Bromanceler ?
18 Yanıt
C
Yakında açıyorum bekleyin çok çok iyi hemde 😄

Problem olmazsa facebook linki verebilirim buraya.
E
EmmaW ⭐ 19y
o projeyi hatırlayanlar... 😆
.NET
.NET ⭐ 19y
Extraloob.Com adina bir private server yoktur ve kullanim izni de verilmeyecektir
[F New]Solo Gitarist
H
HaFu OP ⭐ 17y
Extraloob.Com adina bir private server yoktur ve kullanim izni de verilmeyecektir

Extraloob 'a özgu derken kastım extraloob.com adını kullanıp reklam yapmak değil , sadece hepımızın aynı bır oyunda zaman geçırip eğlenmesıdır
C
ben açıcam ben ben atayımmı face sayfası 😄
.NET
.NET ⭐ 19y

Extraloob 'a özgu derken kastım extraloob.com adını kullanıp reklam yapmak değil , sadece hepımızın aynı bır oyunda zaman geçırip eğlenmesıdır

Anladim hocam lakin EXL yonetiminin server yonetiminde oldugu bir server yok. Daha once bireysel serverlar acildi en ufak sorunda tum siteye suc yikildi bu yuzden kullanim izni vermiyoruz yoksa seni terslemek gibi bir amacim yoktu 😘
[F New]Solo Gitarist
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
ben açıcam ben ben atayımmı face sayfası :D

Yaparken profesional paint kullandıysan gelirim makara:
Maynard
Maynard ⭐ 14y

Eğer olsaydı..bizim forumdan oyunun ilk zamanlarında dress çekse millet direk '' Bunlar forumdan ya tabi kıyak geçiliyor bunlara '' denilirdi. 🍿
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
H
HaFu OP ⭐ 17y

Anladim hocam lakin EXL yonetiminin server yonetiminde oldugu bir server yok. Daha once bireysel serverlar acildi en ufak sorunda tum siteye suc yikildi bu yuzden kullanim izni vermiyoruz yoksa seni terslemek gibi bir amacim yoktu 😘

Estafurllah hocam konuya objektıf bakarsak haklısın 😉
C

aahahaha ayıp ediyorsun hacım tabikide painti sql bağladım 😄

Facebook sayfası burda max 1.5 hafta içinde açmayı düşünüyorum sql de son rütuşları yapıp bi koruma alıcam sonrada siz geliceksiniz tabi 😄
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y

aahahaha ayıp ediyorsun hacım tabikide painti sql bağladım :D

adamsın aç hemen geliyorum yanlız bir sorum olacak silahları'da paint'den çizdin değilmi ? makara:
C
.
C
evet alıntı yapamadım 😄

https://www.facebook.com/DarchrowNetwork

tabiki hacım paintten başka neyden çizicektim 3dmax,blender gibi programlar paint yanında amele kalıyor 😊
R
Rangonline ⭐ 13y
extraloob'dan bağımsız bir Server Kurulabilir . yönetim sadece reklam konusunda destek verır forumdakı silkroad severler orda buluşur extraloob da sıkıntıdan uzak olur

yapacak kişiye sunucu desteği verebılırım. ama ben yapmam kendi swm zaten var 😄
Flexi
Flexi ⭐ 14y
extraloob'dan bağımsız bir Server Kurulabilir . yönetim sadece reklam konusunda destek verır forumdakı silkroad severler orda buluşur extraloob da sıkıntıdan uzak olur

yapacak kişiye sunucu desteği verebılırım. ama ben yapmam kendi swm zaten var :D

mantıklı 😗
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
1234354234 kere girisim yapildi 1234354234 kere sonucsuz kaldi
T
TanerUNER ⭐ 19y
Ok kib bye

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: