Icerige atla
Extraloob

EXTRA PVP ~ ePVP

· 40 Yanıt · 11K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
[flash=120,578]http://www.extraloob.com/Save/pvp-killer.swf[/flash]

Extra PvP Killer Rütbesi

Saygılarımızla,
40 Yanıt
X
Xenas ⭐ 19y
bu uygulama gerçekten güzel olmuş. Heyecan verici , pvp olacağı için eğitici ve popularitesi yüksek olacağı kanaatindeyim cool2:

Server kingleri size sunuluna çok iyi bir yarışma işte 😜 katılımcı arkadaşlara başarılar sin:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bu uygulama gerçekten güzel olmuş. Heyecan verici , pvp olacağı için eğitici ve popularitesi yüksek olacağı kanaatindeyim cool2:

Server kingleri size sunuluna çok iyi bir yarışma işte 😜 katılımcı arkadaşlara başarılar sin:

bizlerde çok büyük beklentiler içerisindeyiz dünyada bir ilk yayında yapımda emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz pray:
R
RiqueLme ⭐ 19y
ne zaman değişir acaba nickler ?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
geberdim diyebilirim artık yarın yeni manager olaya el atacaktır ❤️
B
BaSoryong ⭐ 18y
Harika haber bu eğer charı alırsam bende katılcam turnuvaya 😊
I
3-4 ay sonra Helios'u mağfedicem 😊
K
Kriptex ⭐ 17y
Hayirli olsun exl bam baska oluyor .
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
çok teşekkürler geliştikçe gelişiyoruz büyüdükçe büyüyoruz sizlerle beraber 😎
G
Gameworld ⭐ 19y
Ben bu turnuvaya girerim işte hakem olsam daha iyi 😊
J
JustFun ⭐ 17y
SjSro dada Yapılmasını istiyorum ..
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
öncelikle SRO 😉
E
EliteTurk ⭐ 18y
Çok iyi olmuş bende Gaia yada Helios da olmak isterdim.. Neptune Serverınada uğrarmı bu yarışma ileriki dönemlerde ? 🤔
X
Xenas ⭐ 19y
başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum 😜 mükemmel pvpler videolar izleri sizleri bekliyor cool2: ^^ editörlük yapabilirim hakemlerin yanında 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
hemen bir iki rakip bulup kapıştırmak lazım 5 kere kazanan özel rütbe kazanacak.
E
EliteTurk ⭐ 18y
hemen bir iki rakip bulup kapıştırmak lazım 5 kere kazanan özel rütbe kazanacak.

Bende istiyorum yarışmak Neptune server ınada gelirmisiniz bro ?
P
NE zman ßaşlyorz okan aßi ? ßence Şöyle ßişey yapalım. ßi tane de PvP yi ceken player oLsun oyunda. ArkadaşLar hem pvp videosu izLemiş oLurLar.. ßi topic acarız PvP MASTERS die orda Yenen kişinin Videoları konuLur. NasıL Fikir ?
E
EliteTurk ⭐ 18y
Wizard olunca pvp beni bozar hahaha 😜 guılde haber salayımda katılsınlar habire şikayet edip duruyorlar unıonda saldırıyorlar ona buna vuruyorlar bıktım yarışmaya girsinler 🎅

ps: uygulama harika yenilik yenılık uzerıne 🤤

Şuan için sadece Helios ve Gaia serverlarında sanırım.. 🎭
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Wizard olunca pvp beni bozar hahaha 😜 guılde haber salayımda katılsınlar habire şikayet edip duruyorlar unıonda saldırıyorlar ona buna vuruyorlar bıktım yarışmaya girsinler 🎅

pvp killer rütbesi veriyoruz hacım 5 kere kazanana.

evet sadece şu anda gaia ve helios ama 3 aya kadar tüm serverlarda hakem buluruz ve hepsinde yaparız cool2:
E
EliteTurk ⭐ 18y

pvp killer rütbesi veriyoruz hacım 5 kere kazanana.

evet sadece şu anda gaia ve helios ama 3 aya kadar tüm serverlarda hakem buluruz ve hepsinde yaparız cool2:

Oh süper olucak o zaman sabırsızlıkla bekliyorum,yeni rütbe hangi renkde olucak heycanlandım 🤤

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: