Icerige atla
Extraloob

extra önerim var!

· 25 Yanıt · 2.3K görüntüleme
R
root426 OP ⭐ 19y
Beyler siz boot çıkdığı zaman buraya koyuyonuz ama yeni kayıt olan kullanıcının biri gelip sizin çalışmanıız çalıp diğer sitelerde yayınlmaktadır bunu için 2 yıldızlı yada 3 yıldızlı rütberli kişiler girebilsin o forum lara yalan mı adam kendi açığını arıyorsa gelir üye olur ordan direk dosyalrı indiriyor
onun iiçin 3 yıldız rütbeli yani tanınmış biri olursa en azından hemen yayılmaz ve biraz daha uzun ömrü olur:)
25 Yanıt
N
2-3 yıldızı ben bikaç saate kasarım baska bişi bul ..................

2-3 yıldız yapmak o kadar zor bişi degil heryere thx yhaz geç
baska bişi bulmak lazım headbang2ft9 headbang2ft9 Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
B
BeBeT0 ⭐ 19y

Beyler siz boot çıkdığı zaman buraya koyuyonuz ama yeni kayıt olan kullanıcının biri gelip sizin çalışmanıız çalıp diğer sitelerde yayınlmaktadır bunu için 2 yıldızlı yada 3 yıldızlı rütberli kişiler girebilsin o forum lara yalan mı adam kendi açığını arıyorsa gelir üye olur ordan direk dosyalrı indiriyor
onun iiçin 3 yıldız rütbeli yani tanınmış biri olursa en azından hemen yayılmaz ve biraz daha uzun ömrü olur:)

Tartısmaya BAya Baya ACık Bİ Konu Böle Bişi Olursa, Ki Olmaz yeni üyeler isyan eder ve site üye kaybeder
M
Morwena ⭐ 19y

baska bişi bulmak lazım headbang2ft9 headbang2ft9 Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Post kasmak yasak Mucx Mr. Green
L
Leet1 ⭐ 19y
Böle bişe olmas Very Happy
R
root426 OP ⭐ 19y
yaw arkadaşlar saçmalamayın üye kaybolsun bi sitenin kalitesi üyesinden mi belli olur öle olsa bile daha çok online kullanıcı kazanır adam post kasmak içiçn elinden geleni yapar anlan artık ama örnek tbotun sitesinden modlar fln gelirse daha fazla uğraşmak zournda kalcak anan işte canım:) daha uzun süreli bot istiyor millet ayrıca yeni üyelere de sölen öle her üye olana verilmiyo bu bot biraz sitede kalmış olması lazım değil mi ama
C
Crossie ⭐ 19y

thx vs. için harf kısıtlaması yapılabilir..
Konuyu açan arkadaşın dediği biraz mantıklı santam
X
Xanthos ⭐ 19y

yaw arkadaşlar saçmalamayın üye kaybolsun bi sitenin kalitesi üyesinden mi belli olur öle olsa bile daha çok online kullanıcı kazanır adam post kasmak içiçn elinden geleni yapar anla(yı)n artık ama örnek tbotun sitesinden modlar fln gelirse daha fazla uğraşmak zournda kalcak an(layın)an işte canım:) daha uzun süreli bot istiyor millet ayrıca yeni üyelere de söle(yi)n öle her üye olana verilmiyo bu bot biraz sitede kalmış olması lazım değil mi ama

1.Yaptığın kısaltmalar müthiş
2.Saçmalama terimini kullanmamanı öneriyorum.
3.Bu site paylaşım yapmak için var,kimseyi buradan kovamayız.
4.Bi sitenin kalitesi çevrimiçi üye sayısından belli olur.
5.İnsanlar post kasmak için interneti ve sitemizi kullanmıyor.Bilgi paylaşım sitesi !
6.Tbot'un sitesinden modlar gelecek bizm yazdığımız Türkçe mesajları anlayıp gidecek öyle mi? Rolling Eyes
7.Bu tip konuları Önerileriniz-İstekleriniz bölümüne açınız lütfen.
_
mantıklı ama aynen 2 satte 3 yıldız yaparım bende..
I
imam44 ⭐ 19y
Bak canım kardeşim şimdi internet üzerinden bir acık yayınlandımı ve bu acığıda cok kişi arıyosa bunun yayılmasını hiçbir şekilde önlüyemezsin mesala bu forum crackları kendimi yapıyo yok başka sitelerden veya forumlardan alıp deniyorlar ve virüs varsa üyelerini ya uyarıyor yada o paylaşımı yayınlamıyorlar burda dikkat edilmesi gereken konu paylaşımı yayınlamak diildir adı üstünde paylaşım diyoruz Mr. Green esas önemli olan yapılan paylaşımı gerçek hayırseverin yaptığımı yoksam bir çakalın paylaşım adı altında millete keyloger ve trojen yedirdiğimidir işte extraloob farkı burda bu forumda çakalların yaptığı paylaşım olmazdığı içindirki üye sayısı her geçen gün artmakta o yüzden sen bu paylaşımın yayılmasına felan kafayı takma üzümünü ye otur bağcıyla uğraşama derim extraokk
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
werdiin öneri ii güsel ama bu uzun sürmez. ilk crack de sadece yeni üyeler faydalanamaz.2. crack e kadr da ztn 5 yıldızı bulmus olurlar Mr. Green
L
    İlk Olarak Konuyu Birdakine Doğru yere Açarsan sevinirim. Çünkü yanlış yerdesin..

Önerine Gelince Çok gereksiz.. Adı Üstünde Burası Silkroad Online Bilgi Paylaşım Sitesi .. Wink

Zaten Önemli Konularadaki Görsellere Gerekli İlgi Gösterilip Reklamımız Konuluyor..

İstek ve Öneriler Bölümüne taşınıyor..
B
fikir saçma olur banlana üye 2 yıldız yapacam diye 24. saat post kasar tbot bölümünde çok banlanan oluyor bence gereksiz
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

yaw arkadaşlar saçmalamayın üye kaybolsun bi sitenin kalitesi üyesinden mi belli olur öle olsa bile daha çok online kullanıcı kazanır adam post kasmak içiçn elinden geleni yapar anla(yı)n artık ama örnek tbotun sitesinden modlar fln gelirse daha fazla uğraşmak zournda kalcak an(layın)an işte canım:) daha uzun süreli bot istiyor millet ayrıca yeni üyelere de söle(yi)n öle her üye olana verilmiyo bu bot biraz sitede kalmış olması lazım değil mi ama

5.İnsanlar post kasmak için interneti ve sitemizi kullanmıyor.Bilgi paylaşım sitesi !
6.Tbot'un sitesinden modlar gelecek bizm yazdığımız Türkçe mesajları anlayıp gidecek öyle mi? Rolling Eyes

işte bu yazınla beni etkiledin tam bir junior extra geleceğin moduna adayımsın %49 herkesin oyu %51 benim oyum bilgine Cool
C
Caprice ⭐ 19y

Çok güzel dedinde şunu söyliyim ben sana..
1.Uyarı
2.Uyarı
3.Ban..

ÇoK açık Twisted Evil Mr. Green
X
Xanthos ⭐ 19y

işte bu yazınla beni etkiledin tam bir junior extra geleceğin moduna adayımsın %49 herkesin oyu %51 benim oyum bilgine Cool

perde
mucX
B
berkhoas ⭐ 19y
bence ii bi yöntem deil ama doğru söylüyor yabancı forumda yummi yumminin tbotunun aynısını gördüm adam alıntı bile yazmamış yummi yumminin çarının resmini bile koymuş kahvekeyfi
M
murat75 ⭐ 19y

belli oluyor post sayından helal sana baya kasmışın Twisted Evil headbang2ft9
B

belli oluyor post sayından helal sana baya kasmışın Twisted Evil headbang2ft9

1-tbot için kasmadı
2-postun tamamını o yapmadı
D
dj_shark ⭐ 19y
Silkroad Bilgi Paylaşım Sitesi adı üstünde burdaki insanlar programlama üstatları değiller onlar da kimi zaman başka yerden alıyolar eminim o zaman da extraloob damgasını vurmuyolardır isteyen istediği bilgiyi alabilmelidir kendi projelerinin üzerine de extraloob damgasını vurmalıdırlar bu damgayı silipte paylaşım sitelerine veren oluyosa bu onun ayıbıdır hırsızlıgıdır

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: