globali oku
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
ben haber veriim dedim..
extra mutlaka bak seninle alakalı
· 25 Yanıt · 3.6K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
S
screamadle
⭐ 19y
Böyle it evlatları her zaman çıkıyor Wink
Böyle it evlatları her zaman çıkıyor Wink
Daha Bişi Demeyeyim Aynı Düşünceler İçindeyim
_
_TaZMaNiA_
⭐ 19y
şerefsizler
lan be serefisiz ya delirtti lan allaha peygambere kitaba küfü edilirmi mi ya yaradan yarabbim gör böylelerini ver cezasını ya deli oldummmmmmmmm Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
hangi serverda bu adam
kendi söyledigine göre tibette oynuyomus ama rome a gecmiş bizi gevurlardan korumak için Mr. Green ( bu globaller rome da atıldı yani )
şerefisizin önde gideni Evil or Very Mad Evil or Very Mad
buna söleyebileceğim o kadar şey var amaa susuyum en ii si burası bi forum Evil or Very Mad
rome'deki nick'im BARBAR_TURK akşam aklını alırım onun Mr. Green
bekliorum eşlik ederim Mr. Green
Buna hayvan bile diyemiyorum ben ALLAHA KİTABA küfür eden bir insana ne denir bilmiyorum ama böylelerini yakalyıp kızılay meydanında sallandırcaksınki tüm aleme ibret olsun ...
Buna hayvan bile diyemiyorum ben ALLAHA KİTABA küfür eden bir insana ne denir bilmiyorum ama böylelerini yakalyıp kızılay meydanında sallandırcaksınki tüm aleme ibret olsun ...
+2007:D
lan şerefsiz milletin adını kötülüyosun rakibin tamamda Allahtan Peygamberden Kitap'tan ne istiyosun Allahsız herif yazarken hiçmi korkmadın hiçmi için sızlamadı nese Allah islah etsin bölelerini Exclamation
Allah'ın dan bulsun ne diyim Evil or Very Mad ama sitede bir bulursam bendende bulacak Twisted Evil
bir oyun için neler yapanlar var yaa
J
Jason Walker
⭐ 19y
adiler Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
nick MIRTIGA_BG yani bulgar bu adam türk değil belli globalları parayla satıyo olabilir ve Hastalıklı_İnsan türünden kişiler bunu yapıtarabilir bence çünkü Pacificde The_Phonix guild çok yaptı böyle
R
RockmasteR
⭐ 19y
Ulan it olmuş alem nese sitenin reklamını yapmış şimdi millet merak etip gircek ezikler botu göreünce üye olur
noob ....
bu olsa olsa hastalıklı insandır kaale almaya değmez ss ler bilgi için çok teşekkürler fenasii extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap