Icerige atla
Extraloob

extra mutlaka bak seninle alakalı

· 25 Yanıt · 3.6K görüntüleme
F
fenasii OP ⭐ 19y
globali oku
-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

ben haber veriim dedim..
25 Yanıt
S
screamadle ⭐ 19y
Böyle it evlatları her zaman çıkıyor Wink
R
Remi ⭐ 19y

Böyle it evlatları her zaman çıkıyor Wink

Daha Bişi Demeyeyim Aynı Düşünceler İçindeyim
_
_TaZMaNiA_ ⭐ 19y
şerefsizler
L
LoKoTe ⭐ 19y
lan be serefisiz ya delirtti lan allaha peygambere kitaba küfü edilirmi mi ya yaradan yarabbim gör böylelerini ver cezasını ya deli oldummmmmmmmm Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
hangi serverda bu adam
F
fenasii OP ⭐ 19y
kendi söyledigine göre tibette oynuyomus ama rome a gecmiş bizi gevurlardan korumak için Mr. Green ( bu globaller rome da atıldı yani )
D
Dampyre ⭐ 19y
şerefisizin önde gideni Evil or Very Mad Evil or Very Mad
N
nuk3r ⭐ 19y
buna söleyebileceğim o kadar şey var amaa susuyum en ii si burası bi forum Evil or Very Mad
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
rome'deki nick'im BARBAR_TURK akşam aklını alırım onun Mr. Green
F
fenasii OP ⭐ 19y
bekliorum eşlik ederim Mr. Green
R
Ronin ⭐ 19y
Buna hayvan bile diyemiyorum ben ALLAHA KİTABA küfür eden bir insana ne denir bilmiyorum ama böylelerini yakalyıp kızılay meydanında sallandırcaksınki tüm aleme ibret olsun ...
T
Tengrİ ⭐ 19y

Buna hayvan bile diyemiyorum ben ALLAHA KİTABA küfür eden bir insana ne denir bilmiyorum ama böylelerini yakalyıp kızılay meydanında sallandırcaksınki tüm aleme ibret olsun ...

+2007:D
lan şerefsiz milletin adını kötülüyosun rakibin tamamda Allahtan Peygamberden Kitap'tan ne istiyosun Allahsız herif yazarken hiçmi korkmadın hiçmi için sızlamadı nese Allah islah etsin bölelerini Exclamation
M
Morwena ⭐ 19y
Allah'ın dan bulsun ne diyim Evil or Very Mad ama sitede bir bulursam bendende bulacak Twisted Evil
_
_Altar_ ⭐ 19y
bir oyun için neler yapanlar var yaa
J
adiler Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
E
erikboy ⭐ 19y
nick MIRTIGA_BG yani bulgar bu adam türk değil belli globalları parayla satıyo olabilir ve Hastalıklı_İnsan türünden kişiler bunu yapıtarabilir bence çünkü Pacificde The_Phonix guild çok yaptı böyle
R
RockmasteR ⭐ 19y
Ulan it olmuş alem nese sitenin reklamını yapmış şimdi millet merak etip gircek ezikler botu göreünce üye olur
L
LibLibi ⭐ 19y
noob ....
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bu olsa olsa hastalıklı insandır kaale almaya değmez ss ler bilgi için çok teşekkürler fenasii extraokk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: