Icerige atla
Extraloob

extra bunu şaka olsun diyemi koydu....

· 13 Yanıt · 2.0K görüntüleme
L
LiFeGuaRD OP ⭐ 19y
sitede dikkatimi çeken bir reklam
- Resim Silinmiş.
13 Yanıt
E
eL`dode ⭐ 19y
Onu geçende göstermişlerdide şu çin atasözüne bayıldım
D
DoNJuaN ⭐ 19y
biri reklam diyor biri ata sözü 😄
M
Macro ⭐ 19y
onunla çok eğlendik biz xLaw nick ararken ilk önerim olmuştu Aboovvv Kebap Salonu 😆
L
LiFeGuaRD OP ⭐ 19y
Onu geçende göstermişlerdide şu çin atasözüne bayıldım

kk macro
@ganigani tşkler...
E
eMRe_048 ⭐ 19y
viewtopic.php?f=16&t=56407

:?!
P
Pennywise ⭐ 19y
orası extranın siteden kazandığı paralarla açtığı bir mekan, inanmayan arkadaşlar varsa gidip kendi gözleriyle extrayı çiğköfte yoğururken görebilirler 😄
L
lastturk_ ⭐ 19y
Jigsawda yanında robot olarak iş yapmakta.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
orası extranın siteden kazandığı paralarla açtığı bir mekan, inanmayan arkadaşlar varsa gidip kendi gözleriyle extrayı çiğköfte yoğururken görebilirler :D

isotlu bir çiğköfte yoğururum parmaklarınızı yersiniz gün gelecek lahmöacun kebap salonumuza wireless bağlantı çekeceğiz 😈 😁
Game Designer
orası extranın siteden kazandığı paralarla açtığı bir mekan, inanmayan arkadaşlar varsa gidip kendi gözleriyle extrayı çiğköfte yoğururken görebilirler :D

isotlu bir çiğköfte yoğururum parmaklarınızı yersiniz gün gelecek lahmöacun kebap salonumuza wireless bağlantı çekeceğiz 😈 😁

zuhahaha gözlerimden yaş akmaya başladı gülmekten 😄 😁

bir ara gelelim bana yap abi misal şu anda çok açım 😁 😜

ellerinde zehir olsa yerim 😁
yes.
J
Jigsaw ⭐ 19y
Çok yaratıcıyım. 😁
B
Çok yaratıcıyım. 😁

abi bu yaratıcılıkların bitirio beni 😈 😜
L
LiFeGuaRD OP ⭐ 19y

extra indirim yabar bise şuan 2905 kişi online bu arad rekora qidiorus hep beraber kebabcıya 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: