sitede dikkatimi çeken bir reklam
- Resim Silinmiş.
extra bunu şaka olsun diyemi koydu....
· 13 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Onu geçende göstermişlerdide şu çin atasözüne bayıldım
biri reklam diyor biri ata sözü 😄
onunla çok eğlendik biz xLaw nick ararken ilk önerim olmuştu Aboovvv Kebap Salonu 😆
Onu geçende göstermişlerdide şu çin atasözüne bayıldım
kk macro
@ganigani tşkler...
viewtopic.php?f=16&t=56407
:?!
:?!
orası extranın siteden kazandığı paralarla açtığı bir mekan, inanmayan arkadaşlar varsa gidip kendi gözleriyle extrayı çiğköfte yoğururken görebilirler 😄
Jigsawda yanında robot olarak iş yapmakta.
orası extranın siteden kazandığı paralarla açtığı bir mekan, inanmayan arkadaşlar varsa gidip kendi gözleriyle extrayı çiğköfte yoğururken görebilirler :D
isotlu bir çiğköfte yoğururum parmaklarınızı yersiniz gün gelecek lahmöacun kebap salonumuza wireless bağlantı çekeceğiz 😈 😁
Game Designer
⭐ 19y
orası extranın siteden kazandığı paralarla açtığı bir mekan, inanmayan arkadaşlar varsa gidip kendi gözleriyle extrayı çiğköfte yoğururken görebilirler :D
isotlu bir çiğköfte yoğururum parmaklarınızı yersiniz gün gelecek lahmöacun kebap salonumuza wireless bağlantı çekeceğiz 😈 😁
zuhahaha gözlerimden yaş akmaya başladı gülmekten 😄 😁
bir ara gelelim bana yap abi misal şu anda çok açım 😁 😜
ellerinde zehir olsa yerim 😁
yes.
Çok yaratıcıyım. 😁
B
BrendiBelle
⭐ 18y
Çok yaratıcıyım. 😁
abi bu yaratıcılıkların bitirio beni 😈 😜
extra indirim yabar bise şuan 2905 kişi online bu arad rekora qidiorus hep beraber kebabcıya 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap