arkadşlar oyunda exp sılındı mı ben 75 lvl yapıp gttım char sımdı geldım yenıden 74 olmus sorun bende mı
exp sılınmesı
· 21 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
arkadşlar tatıle gderken 75 yaptım char sonrada drek fısı cekıp kapattım bu gece bı geldım kı char 74 lvl dusmus yuzde 95 acaba o gun kastıklarım bosa mı gttı saçma geleblr ama ole oldu
umarım cvp cıkar yha cok onemlı benım ııcn
R
revelotion
⭐ 17y
Çarına Biri Girmiş Olabilir Yada Sen Yanlış Hatırlıyorsun
Not: Ben Aslında Yokum.... 😄
Not: Ben Aslında Yokum.... 😄
charın 75 lwl 1.00 ex diyelim fişi çekersen çharın 1-2dakika kedi kendine oyunda kalır normal kapaman lazımdı
tamam t.ederim nasıl oldu bilmiyorum yha charın şifresini bilmesının kımsenın ımkanı yok eger hacklnmdysem
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Arkadaşım Silkroad Online oyununda bazen serverlere res gelirken oyun geri sarılıyor.Bu geri sarılıyor.[Roll-Back].
Sende büyük ihtimalle buna denk geldin.
Sende büyük ihtimalle buna denk geldin.
çok t.ederim saolsın bende panik yaptım bir an soyulduk dedim
Y
yusuf_1662
⭐ 17y
beyler fembria ?????? srocn.com hatası veriyoorrrr
Y
yusuf_1662
⭐ 17y
beyler lütfen birisi yardım etsin lütfennn
giremiyorum birisi yardım edebilir mi
giremiyorum birisi yardım edebilir mi
Y
yusuf_1662
⭐ 17y
kimse yok muuu lütfen bi yardım edin giremiyorum fembriaya ?????????srocn.com hatası alıyorum yardım edinn
Y
yusuf_1662
⭐ 17y
bi allahın kulu yok mu yaw lütfen yardım edin
Y
yusuf_1662
⭐ 17y
fembria ya ne oluyo yaw kapandı yine :? :?
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Bunu Fembria sorunları-hatalar bölümüne ayrı bir topic olarak açarsan daha çabuk cevap alırsın.
Y
yusuf_1662
⭐ 17y
yha kardeş ben bilmiyom nsl açıcağımı bi yardım eder misin bu hata sinir etti beni
Y
yusuf_1662
⭐ 17y
kardeş lütfen bi yardım lütfenn... fembriada ?????srocn.com hatası alıyorum bi baksan
Y
yusuf_1662
⭐ 17y
kimse yok mu biri yardım etsin ALLAH RIZASI için lütfennn
kardeş lütfen bi yardım lütfenn... fembriada ?????srocn.com hatası alıyorum bi baksan
Tam yerine yazmışsın afferim Allah sabır versin
Y
yusuf_1662
⭐ 17y
Tam yerine yazmışsın afferim Allah sabır versin
nereye yazıyım fembria hatalara da konu açtım cvp vern yok
kimse yok muuu biri yardım etsin ALLAH RIZASI için ne olur yawww
Y
yusuf_1662
⭐ 17y
bi allahın kulu yardım etmicek mi ya nsl bi site bura
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Evergreen Online l Adventures of Roc mountain l 1x exp l 2x quest l Exp based Exp Hesaplay�c� - 8 Client HP/MP/EXP G�r�nt�leyici - Exp Hes Exp Hesaplay�c� - 8 Client HP/MP/EXP G�r�nt�leyici - Exp Hes 92Lvl Exp: %21 Wizz/Cleriz güncel exp için postu takip edin Exp Hesaplay�c� - 8 Client HP/MP/EXP G�r�nt�leyici - Exp Hes