Icerige atla
Extraloob

__exp bug Nasıl Yapılır LÜTFEN YARDIM!!!__

· 29 Yanıt · 7.7K görüntüleme
T
tayfun77 OP ⭐ 19y
Öncelikler konuyu bura açtım için özür dilerim
Bana nasıl yapılır anlatırmısınız ama resimli anlatım yaparsanız sevinirim _"Tam anlamıyorumda:("
Sizlere şimdiden teşekür ederim...
29 Yanıt
H
hayabusa_ ⭐ 19y

Bana nasıl yapılır anlatırmısınız ama resimli anlatım yaparsanız sevinirim _"Tam anlamıyorumda:("

öle birşeyi ilk senden duydum bildiğim kadarı ile yok ama bakalım ne cevaplar gelecek Question
D
DexteR_ ⭐ 19y

sroda öle bişey varmıki Shocked
D
Difficult ⭐ 19y
😲 warsa süper olurr..
T
tayfun77 OP ⭐ 19y
abi siz oyunda neler var daha bu süper bişey ama yapmasını anladım onu için özellikle resmli anlatırmısınız dedim bide bu exp bug da 7 ye kadar gidiyo bi kesiyon 7 sayıyo 😊 headbang2ft9
D
DaNG3R ⭐ 19y
ben önceden knight oynamıştım biz orda exp bug yapıyoduk biras karmaşık bişi ama yapınca gelen expim 2x geliyodu ama benim bildime göre silkoradda öyle bişi yokk
D
DaNG3R ⭐ 19y

abi siz oyunda neler var daha bu süper bişey ama yapmasını anladım onu için özellikle resmli anlatırmısınız dedim bide bu exp bug da 7 ye kadar gidiyo bi kesiyon 7 sayıyo 😊 headbang2ft9

kaç lvl bu 7 gelen
H
HosenberG ⭐ 19y
bu oyunu knight la karıstırdın ko da var ama sro da yok Confused
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

bu oyunu knight la karıstırdın ko da var ama sro da yok Confused

SilkRoad Dandik Dunduk Bir Oyun Değildir ... Knightta Millet Hala İtem Kopyalayıp Satıyormuş Very Happy Bizde Bir Açık Vardır Kullanamıyordun Oda Hemen Kapatıldı...
M
mehmet125 ⭐ 19y
Olursa manyang olur mama olsa bil bilenin buraya yazıcağına sanmam.
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y

😲 warsa süper olurr..

Silkroadda öyle olsa oyunun zevki kalmasdı öyle olması isyiosan private servera geç Twisted Evil
T
tayfun77 OP ⭐ 19y
sİZ TAM ANLAMADINIZ ANLATIYIM:
Şimdi kesme görevleri var onlar 1000 750 falan kes diyo ya onları yaparken 1 tane kesiyosun ne kadar yaptıysanız o kadar sayıyo ama o gene bir kesmiş gibi ex geliyo
ANLADINIZ MI??
R
root852 ⭐ 18y
vışş adamlar a hayret ediyom kendi açıklarını arıyolar a.q Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
D
DexteR_ ⭐ 19y

vışş adamlar a hayret ediyom kendi açıklarını arıyolar ** Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Razz Razz Razz Razz
X
x21 ⭐ 19y

vışş adamlar a hayret ediyom kendi açıklarını arıyolar ** Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

İşleri ne Mr. Green
M
MaRJiNaL ⭐ 19y

bu knight deil kardsm. her online oyun aynı olmas. knight da 64x e kadr bug yapıoduk ama bunda tek exp katlama yolu war PREMIUM..(2x)
Y
yelloha ⭐ 19y
Bakin knightdakini anlatayim..

1Arkadaşa ihtiyaciniz var.Bug yapicak adamda bot olmasi lazim
Arkadşiniz 6 kişi partye aliyor.En son olarak botlu kişiyi aliyor.Bot otamatik partye girior tamam veya hayir yazısı orda kaliyor.Arkadaşiniz sizden 1 oncekini atiyor siz cancel diyorsunuz.Sonra tekrar party atiyor yine evet veya hayir kaliyor ellemiyorsunuz. YİNE birisini atiyor siz hayir diorsunux.İkinniz kalana kadar bu olay sururyor 2 nizz kaldiginda sonra 1 kere daha parrttyy atiyor tamam diyorsunuz .7x bug oluyor.Ama k2 deydi burda olurmu bılmem
H
Herolife ⭐ 19y
gir partye 13 lvl üstündeki hayvanda kas al sana ex bug normalden 7 kat daha hızlı atlarsın Very Happy
Y
ykp1234 ⭐ 19y
bu knıght gıbı degıl buglar bulundugu gun kapatılıo ...

önceden wardı Twisted Evil
F
fox89hakan ⭐ 19y

Bakin knightdakini anlatayim..

1Arkadaşa ihtiyaciniz var.Bug yapicak adamda bot olmasi lazim
Arkadşiniz 6 kişi partye aliyor.En son olarak botlu kişiyi aliyor.Bot otamatik partye girior tamam veya hayir yazısı orda kaliyor.Arkadaşiniz sizden 1 oncekini atiyor siz cancel diyorsunuz.Sonra tekrar party atiyor yine evet veya hayir kaliyor ellemiyorsunuz. YİNE birisini atiyor siz hayir diorsunux.İkinniz kalana kadar bu olay sururyor 2 nizz kaldiginda sonra 1 kere daha parrttyy atiyor tamam diyorsunuz .7x bug oluyor.Ama k2 deydi burda olurmu bılmem

walla bu yontem sorada ısı yarıyo olsaydı ben 3 ay önce 80 dım ama calımıyo boyle bısey yok sımdılık ılerde belkı cıkar Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: