Icerige atla
Extraloob
· 13 Replies · 1.6K views
C
ChosenOne OP ⭐ 18y
Arkadaslar, baslikta goruldugu gibi msn nasil alabiliriz ? Bazi arkadaslarimizda boyle msn adresleri bulunuyor. Boyle bir msn adresi almak icin ne yapmliyim ? Tsk ..

Saygilarimla,
TooSexy
13 Replies
K
Kobe ⭐ 19y
bunu biliyordum ancak bi araştırıp tekrar bulabilirim ancak bu uzantıda aldığın adresten mail atamassın
T
TitusPullo ⭐ 19y
Bu mail adresi sadece bende mevcut ve kimseye vermiyorum. Üzgünüm.
X
Xanthos ⭐ 19y
sadece msn adresi olarak kullanılabilir. E-mail gönderemez, alamazsınız.

Bu tip msn adreslerini genelde bizim adımızı kullanarak dolandırıcılık yapanlar alıyor. Umarım niyetiniz farklıdır.

Üyelerimiz bilmelidir ki EXL yönetimi,zorunlu kalmadıkça MSN üzerinden ASLA iletişim kurmaz.
C
ChosenOne OP ⭐ 18y

Bu tip msn adreslerini genelde bizim adımızı kullanarak dolandırıcılık yapanlar alıyor. Umarım niyetiniz farklıdır.

Üyelerimiz bilmelidir ki EXL yönetimi,zorunlu kalmadıkça MSN üzerinden ASLA iletişim kurmaz.

Kesinlikle ve kesinlikle niyetim oyle degil. Asla ❗ Ben dolandirici degilim. Sadece ozendim. 😁 😎
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
mail adresine tanımlaman lazım.
P
PRotype ⭐ 18y

Hayır deil daha iyi bir yöntem biiyom
S
Seppuku ⭐ 18y
bence gmail al ayrıca exlteam alırsın ama e posta adresini onaylatamazsın buda demek oluyorki nick deişemezsin mail gelirse bakamazsın .. ne anlaıdm bende böyle bir msn den benim bildiğim sadece o msn i exl yetkililer alabiliyor çünki benim sitem vardı ben alabiliyordum ...
C
ChosenOne OP ⭐ 18y

Yani ❓ 🙄
J
Bizim sana özel mail sunucularımızdan hesap almamız lazım.
R
Redefine ⭐ 19y

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: