Şimdilik launcher ı koymakla yetiniyorum. Media yı Oyunda kullandıgımız her yazıyo türkçe yapmaktayım %75 gibi bi türkçe oldu ( Oyun içi en cok kullandıklarımız, gordugumuz yazılar ) bunlar daha bir kacı henuz tam hazır deil.
- Resim Silinmiş.
Launcher Fonksiyonları
1. Silkroad Online sitesine giriş bölümü Extraloob Anasayfa olarak deiştirildi + Şekli ile
2. Guide yazan yere tıklandıgında " http://www.extraloob.turkattacker.net/ " bu adrese gidiyor. Burası EXL'da en fazla kullanılan konuların kısayol linkleri. Ucretsiz bi hosta upladım. Daha da güzelleştirile bilir. Guide yazısı değişsecek.
3. Option - Guide - Video - Start - Update sekmelerinin bulundugu bar degistirile bilir.
Şimdi lik launcher la ilgili diye bileceklerim bunlar.
Notice kaldırılmıyor. yada ben bulamadım ^^ Noticeyi kaldırıp oraya bişi yazsak demeyin ^^
EXLauncher (Yeni Media.pk2)(Hazır Degil) !!!
· 21 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Çok güzel olmuş...:)
Güzel olmuş hacım 498745 gözle bekliyoruz 😊
Launcherı kullanmayalı kaç ay oldu merak ediyorum 😊
Güzel olmuş merakla bekliyoruz 😜
Güzel olmuş merakla bekliyoruz 😜
görevleride tr yapabilirsek iyi olur ayrıca event pencereleri ve yardım pencereleri kapatılırsa güzel olru güzel luncher papirusları birde login penceresinin tasarımı insanı sıkıyor onuda kurcalayabilirsek güzel olur
Varsa ingilizcesi o kadar iyi olan ! Görevleri de türkçe yapalım hadi var diyelim kimse o kadar can sıkıntısı bir zamana girmek istemez ! Oyundaki ingilizce cümleleri okumaya kalksan 2 ayını alır ! ben bide yarım yamalak biliyom tabi genelde gorduklerimizin ne oldugunu biliyoruz onlarda bi sorun yok. Papirüs ler deişti zaten ! Login ler değişecek. Event pencereleri derken ? Logoyu deiştiriyorum fakat Nedense beyaz cıkıyor bunun hakkında bi yardım almadım ben kendim arıyorum.
event penceresi derken yanda cıkan item mal stoket vs vs logo derken neyi kastettin onu anlayamadım belki yardımcı olabilirim
Girişteki Silkroad logosu. Item Mall'ıda nası oldugunu biri soylerse halledeyim hemen.
item mal penceresini kapatmak için
Silkroad_dep/silkroad/event/..... orda iki şey cıkıcak sag alta yazan yazıya göre bakıcaksın ve yukarda şey yazıcak 1 0 open 1 0 kapalı demek ordaki 1 i 0 yap logo içinse direk tasarla silkroadı renli bir şekilde yükle media.pk2 ye bi arayı vardıya onu hatırlamıyorum
Silkroad_dep/silkroad/event/..... orda iki şey cıkıcak sag alta yazan yazıya göre bakıcaksın ve yukarda şey yazıcak 1 0 open 1 0 kapalı demek ordaki 1 i 0 yap logo içinse direk tasarla silkroadı renli bir şekilde yükle media.pk2 ye bi arayı vardıya onu hatırlamıyorum
item mal penceresini kapatmak için
Teşekkür ederim.
uniqueleri büyült görünmezliği kaldır yeter bea hacı o kadar uğraşma derim
Elimden gelenin en iyisini yapacagım.
Elimden gelenin en iyisini yapacagım.
jason açtı konuyu yaptı ama tam değil sen yaparsan inş bunu kullanırız
şu görünmezliği kaldır yeter ben daha bişe istemem valla 😉 çok kötü oluyor ya .. insan düşmanına arkadan bıcak saplamaz...
arkadaşlar dier pk2lerden çok farklı bişi olcagı kesin full tr ye çevrildi istemedigini herşey türkçe
arkadaşlar dier pk2lerden çok farklı bişi olcagı kesin full tr ye çevrildi istemedigini herşey türkçe
ohh ohh tamam süper unique büyüsün görünmezlik kalksın başka bişeye gerek yok zaten tamamlansın bu pk2 direk indircem
Media.pk2 En Kısa Sürede Sizlere Sunacagız Up Up
up
şu görünmezliği kaldır yeter ben daha bişe istemem valla 😉 çok kötü oluyor ya .. insan düşmanına arkadan bıcak saplamaz...
Sn Eu Daqqer Olmadıından Arkadan Saplamanın Zevkini Bilmion Tabe,
Chinesse Leri Salak Durumuna Dusuruon Acayip Zevkli..:D
Sn Eu Daqqer Olmadıından Arkadan Saplamanın Zevkini Bilmion Tabe,
Chinesse Leri Salak Durumuna Dusuruon Acayip Zevkli..:D
chinesee sen ve oyunun oynamayı iyi biliyosan dagger seni asla kesemz 😉 admaı bi kere mutlkaa görürsn yanına gelceği süreyide bilrsn potçudan alınan görünmezlik görme yada fire skilini çektnmi tamam bin tepesine 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap