Icerige atla
Extraloob

EXL Web tasarımları . .

· 18 Yanıt · 1.1K görüntüleme
18 Yanıt
R
Romeo_ ⭐ 19y
Çok guzel olmus tbrk
D
DaHope ⭐ 19y
süper 😄 fevkaladenin fevkindesin 😄
R
Romeo_ ⭐ 19y
İlker bana bi en kralından imza yapar mısın 😊
I
Ilker Cindik OP ⭐ 19y
İlker bana bi en kralından imza yapar mısın :)

Tam olarak anlayamdım ya. 😄
R
Romeo_ ⭐ 19y
İmza yapabilir misin .
R
Rix!> ⭐ 18y
Exl1 Çok Güzel Olmuş Anasayfaya Onu Koysak Dha Güzel Olur.
I
Ilker Cindik OP ⭐ 19y
İmza yapabilir misin .

Büyük bir zevkle. Özel mesaj at ne istiyorsan.
J
Jigsaw ⭐ 19y
Çok hoş yapmışsın ama menülerdeki font boyutlarıyla ilgili bi kaç sorun var yine de hepsi çok hoş.

Ben de http://img528.imageshack.us/img528/4369/yenianasayfavz9.jpg resmindeki gibi bir şey ayarlayacaktım tabii tüm bannerlar falan değişecekti onları geçici olarak çalışırken görmek için eklemiştim. Fakat şimdi bunun gibi düz HTML olmayan çok kapsamlı bir anasayfa hazırlıyoruz.

Gerçekten çok güzel işler çıkarıyorsun, öpüyorum gözlerinden. Takiptesin.. 😉
_
__PaRDuS__ ⭐ 19y
ilker harıkasın tek kelımeylede traınsshow kac canavar kestıgını felan gosterıyomu senın yaptıgın 😄
L
Leet1 ⭐ 19y
1.Si Çok güzel olmuş Tebrikler İlker 😉
C
Caprice ⭐ 19y
Usta ne yaptın yine ya süper bunlar helel olsun o klavyendeki tuşlara sağlık.. :?! 😁
Bu arada msn den bir iki soruöm var.. :?!!
L
Leet1 ⭐ 19y
ilker harıkasın tek kelımeylede traınsshow kac canavar kestıgını felan gosterıyomu senın yaptıgın :D

Onun Yerine Cevap Vereyim ''Gösteriyor'' 😉
I
Ilker Cindik OP ⭐ 19y
Çok hoş yapmışsın ama menülerdeki font boyutlarıyla ilgili bi kaç sorun var yine de hepsi çok hoş.

Ben de http://img528.imageshack.us/img528/4369 ... yfavz9.jpg resmindeki gibi bir şey ayarlayacaktım tabii tüm bannerlar falan değişecekti onları geçici olarak çalışırken görmek için eklemiştim. Fakat şimdi bunun gibi düz HTML olmayan çok kapsamlı bir anasayfa hazırlıyoruz.

Gerçekten çok güzel işler çıkarıyorsun, öpüyorum gözlerinden. Takiptesin.. ;)

Jason bana "Joomla" ile yaptığınızı göstermişti. 😄
Açıkcası çok hoşuma gitmemişti. Default temayı kullanmışsınız.Çok sıkıcı bir tema.
🙄
J
Jigsaw ⭐ 19y
Joomla ile yapmadık. Solarflare 2 temasını indirdik sadece. Joomla zaten o temanın 1-2 yıldır kullanmıyor.
I
Ilker Cindik OP ⭐ 19y
Joomla ile yapmadık. Solarflare 2 temasını indirdik sadece. Joomla zaten o temanın 1-2 yıldır kullanmıyor.

Anlaşılan Joomla da bıkmış. 😄
Ama tema gerçekten ilk başlarda güzel gelmesine rağmen, daha sonraları sıkmaya başlıyor.
Şimdiden söyleyeyim.
T
Tailander ⭐ 19y
Keşke Visual Basic ile Uğraşsaydın...Ortak Birşeyler Yapardık....
J
2. si daha güzel bence.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: