Sitemizin İzmirlileri ,
Marjinal kardeşimle konuştuk dedik bir buluşma şettirelim 😜 Gelecek olanlar bu haftasonu c.tesi yada pazar toplanalım diyoruz. Gelebilecek herkesi bekleriz ^^
[ek #12654]
gelebilecek olanlar belirtsin ona göre herkese uyan net bir gün belirleyelim 😘 ❤️
bi 10-15 topic daha acin isterseniz? 😁
Extraloob Bulusma Diyari diye bir topic acilsa iyi olur aslinda. 🍺
abi gencim, yakışıklıyım, esmerim, azimliyim, oturdum mu 2 somun yerim bla bla bla 😁
Üni sana yaradı hamza TR'yi gezdin karış karış valla eskiden gezelim görelim diye bir program vardı TRT'de hâla varmı bilmiyorum da devam etmiyorsa bile sen devam ettirirsin programı TRT'ye telefon aç.Dersin adama abi gencim, yakışıklıyım, esmerim, azimliyim, oturdum mu 2 somun yerim bla bla bla 😁
Üni sana yaradı hamza TR'yi gezdin karış karış valla eskiden gezelim görelim diye bir program vardı TRT'de hâla varmı bilmiyorum da devam etmiyorsa bile sen devam ettirirsin programı TRT'ye telefon aç.Dersin adama abi gencim, yakışıklıyım, esmerim, azimliyim, oturdum mu 2 somun yerim bla bla bla 😁
Düşünemiyorum ki.. 🙄
Bu sefer Antalya'da yoldan çıkan Hamza plajdaki kızları kovalıyor..
-Biz buraya Antalya'yı tanıtmaya geldik Hamzaaaaaaaaa! sin:
Hamza : Boşverrrr Antalya'yı hatunlara baksana abi vallah çıplak bunlar bişi giymemiş. 😈 😈
Ps : 😁 😁
hobaaa izmir buluşması mı gelsem kalacak ev var mı :P
bro hamza 2 arkadasıyla kalıyormus onun musafiri olabilirsin tabi katlanırım diyorsan 😜 :P
wahhh mekan lazım hayır gelir manisada teyzemde de kalırım da daha geçenlerde izmire gelmiştim yorucu oluyor beee :P
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap