Icerige atla
Extraloob

Exl İçin Kimi Nasıl Banlayalım Yorumları!!!!!!!

· 9 Yanıt · 1.1K görüntüleme
L
Lord_Sniper OP ⭐ 18y
adminim benim aklıma bişi geldi.Bu siteki kişilere ban atmadan önce Exl mahkemesine başvuralarak atılmasını istiyorum.Yani şöle http://www.resimupload.com/ds219498719_images.html
resimdeki gibi kategori açıp.Sitedekikişiler ban yemeden önce bu sitede mahkeme olarak girecek.adminlerin ve juri lerin oylarıyla karaklarştıralacak.hem kişiler neden ban yediklerini anlamadan yiyorlar.Oyüzden bu makemeye baş vurularak tabi mod lar başvurcak.güzel bişi olur böle olursa.daha iyi site olur bu kategöroyle diğer siteleri fark fark atarız :Dkimsede yok mu.benim aklıma geldi:D avukat olarak siteden bir arakadaşını yapa bilirler.
9 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Banlayacağım Kişiyle Elim Sende'de Oynayayım Mı ?
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Burası Adalet Sarayı Gibi Bir Yer Degil
Burda

Banlanacak Kisi Hakketiği İçin
Banlanacaktır.

Ne gibi Savunması Olabilir
Karsıdaki Her Ne Yaparsa Yapsın
''Kötü Söz Sahibinindir''
Hiç Bir Sekilde Karsılık Verilmezse

Sözü Eden Kisi Banlanır.

😉 😉
L
Uzun İş..Geçiniz. 😉
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Uzun İş..Geçiniz. 😉

cool 😎
X
Xanthos ⭐ 19y
Başka bir arzunuz

Mantıklı bi öneri olsa oturur güzelce irdeler,akıl-mantık süzgecinden geçirir cevap yazardım. Ama hiç gerek yok.Bu sitede kimse haksız yere banlanmaz.

Siteye üye olurken Forum kurallarını okumuş olmanız ve o kurallara uygun hareket etmeyi kabul etmiş sayılırsınız. Bu kurallara uymamanın cezası gerekli yönetim kadrosu tarafından anında uygulanır. uyarı,6 saat ban,1 gün,3 gün,7 gün, süresiz ban...

Sizlere şunu banlayalım mı diye anlamsız bir şekilde sormak herhalde çok absürt olur. Ben seni sevmiyorum,banlanmanı istiyorum. Var mı böyle bişey? ?!!!!!!.
Ayrıca banlanan adam suçunu bilir zaten,en azından aklı başında insan aynı gün yaptığı davranışı hatırlayacak kadar zekidir. :?!!
J
Jigsaw ⭐ 19y
Avukat rütbesi yapalım. Baro grubu açalım. Anayasa Mahkemesi de lazım tabii. Forum yasa ve tüzükleri de olması lazım. Hatta ülke kuralım yahu en iyisi. Bir adaya yerleşelim forumca. extraloob Cumhurbaşkanı olsun falan.
G
ghostly ⭐ 19y
Avukat rütbesi yapalım. Baro grubu açalım. Anayasa Mahkemesi de lazım tabii. Forum yasa ve tüzükleri de olması lazım. Hatta ülke kuralım yahu en iyisi. Bir adaya yerleşelim forumca. extraloob Cumhurbaşkanı olsun falan.

ahahah iyi fikir 😁
S
savatapo ⭐ 19y
he türban iptaL ediLmiş burdan çıkmış hatta o fiki 😆 aga kafayımı sıyırdın 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: