Icerige atla
Extraloob

Exl çok yavaşladı

· 47 Yanıt · 3.4K görüntüleme
A
Aleral OP ⭐ 18y
Son günlerde site çok yavaşladı mesela aktif başlıklara tıklıyorum en az 1.5 dk kadar bekliyorum anca geliyor oynadığım online oyunlarda lag olmuyor başka siteler hızlı geliyor downloadımda baya hızlı buna birşeyler yapabilirmiyim düzelmesi için 🙄
47 Yanıt
T
TitusPullo ⭐ 19y
Evet benimde dikkatimi çekti. Hele ki son 15 dakikadır öldürüyor adamı. 1 sayfanın açılması 2.5-3 dakika. Neyse şimdi biraz daha iyi.
D
drotalion ⭐ 19y
site son 10 dakikadır yavaştı ama şimdi bir nebze hızlandı. Kullancı miktarı arttıkça sitede yavaşıyor. Biir çözüm sunacağım, bakalım ne çıkacak.
A
Aleral OP ⭐ 18y
Pm kutumu tamamen boşalttım faydası oldumuki ? 🙄 oldu gibi biraz hızlandı
T
TitusPullo ⭐ 19y
alakası yok emin ol 😜
_
__AEK__ ⭐ 18y
ewet yavaşlık var bence bu yavaşlık sitede çevrim içi online çok olduğu için sitede 8942 kişi olduğunda siteye girilmiyordu farkındaysanız.
A
Aleral OP ⭐ 18y
alakası yok emin ol :P

hadi be boşa mı sildik zaten öenmli birşey yoktu için de 😜

şu anda site normaline döndü gibi 🙄
T
TitusPullo ⭐ 19y
almost
_
__AEK__ ⭐ 18y
Ewet yavaşlık var şu anda yine.aklıma birde şu geldi sitede gittikçe konular çoğalıyor eski konular silinirse fakedermi diye düşündüm ????
S
Evet benimde dikkatimi çekti. Hele ki son 15 dakikadır öldürüyor adamı. 1 sayfanın açılması 2.5-3 dakika. Neyse şimdi biraz daha iyi.

+1
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
bencede bu aralar çok yavaşlamalar oluyor ama iyi en kısa sürede çözüm yolunu bulurlar ama

bence
siteyi birazda yavaşlatan online üyeler kısmı bence o kısma bir çözüm yapılmalı veya gizle göster şeklinde olmalı bence
T
Tukumas ⭐ 18y
bencede çok yavaşladı açamıyorum bi sayfanın açılması 2-3 dakka sürüyor AEK haklı galiba? eski konular silinirse belki birşeyler fark edebilir..
B
Braunx ⭐ 19y
24 sn. de açıldı 1 sayfa sn. tuttum 😄
|
|O²| ⭐ 19y
AYnen 😞 Turk Host'larına lanet.
stalebug
stalebug ⭐ 19y
Ben fazla anlamam ama site trafiği çoğaltılırsa düzelirmi ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hatlar berbat.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Hatlardan oldugunu sanmiyorum,revolution adiyla YKP`ye girip degistirmeler olsun,atamalar olsun,nick degistirmeler olsun fazla yuklenme yaptigimiz icin bu yavaslik kanimca,biraz boyle olmak zorunda,aksama duzelir yeniliklerimiz bitince..
D
drotalion ⭐ 19y
bendede site yavaş ^^
S
SnowFlake ⭐ 18y
biraz sabır ^^
O
Old School ⭐ 19y
Site herkeste yavaş bence sorumlu gine ttnet umarım en kısa zamanda düzelir

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: