Gece Kuşları çok ayrı bişeydi mesela. gece 12 de başlayıp sabah 6 ya kadar makara muhabbet.. Facebook mu vardı arkadaş.
En çok özlediğim şey de bu zaten. 🙄 🙏
Gece Kuşları çok ayrı bişeydi mesela. gece 12 de başlayıp sabah 6 ya kadar makara muhabbet.. Facebook mu vardı arkadaş.
Special thx to FlexiGece Kuşları çok ayrı bişeydi mesela. gece 12 de başlayıp sabah 6 ya kadar makara muhabbet.. Facebook mu vardı arkadaş.
Bi duzenleme yapalım o zaman cool2:
Sırf burda yazmak için girdim, şimdi çıkıyorum bay bay. :D

Special thx to FlexiSırf burda yazmak için girdim, şimdi çıkıyorum bay bay. :D
ohaaaaa
şu an gördüğüme en çok şaşırdığım insansın Melih 😱
İyisindir umarım <3
ecsro'da bunwangların orda 5k ile çekilmiş sssi vardı.Buraya konu açmıştı.Beyler siz nasıl gold kasıyorsunuz diye aahahahahahahahhaha
Valla iyiyim ygs/lys çalışıyorum, seni sormalı ? 😄 Neler olmuş burada merak ettim bir uğrayayım dedim hehe. :D
Special thx to Flexiecsro'da bunwangların orda 5k ile çekilmiş sssi vardı.Buraya konu açmıştı.Beyler siz nasıl gold kasıyorsunuz diye aahahahahahahahhahapuhaha hatırladım 😄
ecsro'da bunwangların orda 5k ile çekilmiş sssi vardı.Buraya konu açmıştı.Beyler siz nasıl gold kasıyorsunuz diye aahahahahahahahhahapuhaha hatırladım 😄
Şu anda Ahmet'in Furkan'ın gelmesini bekliyorum 😊
hmz gelmiş bile zaten 😘
Special thx to Flexilan o dğeil herkes yetkisiyle başlıyor nina ile bizi dmod yaptılar :/
Special thx to FlexiYanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap