Icerige atla
Extraloob

excrea bir bakarmısın

· 15 Yanıt · 1.4K görüntüleme
_
_TS_CluB_ OP ⭐ 19y
....
15 Yanıt
T
Torquel ⭐ 19y
Çok olgun bir davrnış ama sen nie onun için ozur dilon?b]
_
_TS_CluB_ OP ⭐ 19y

eger siteden ozur diliyeceksen bunu off topicte kucuk harflerle ve nazik bir sekilde yapmalısın kardesim anlatmak istedigim bu ok Wink

Sen Neden Atladınki Benim Oraya yazmasını istedigim kisi sen deyilsin ve bu olay seni hic ilgilendirmez. kendi isine bakarsan sevinirim. Evil or Very Mad Evil or Very Mad
T
TanerUNER ⭐ 19y
excrea hahaha Mr. Green
_
_TS_CluB_ OP ⭐ 19y

excrea Kardesimin söylediği yanlıs sözlerden dolayı bütün bütün siteden özür dilerim hepiniz Kusura Bakmayın Ramazan Ramazan Yanlıs Seyler Konusulmustur Bu Konudan Dolayı ......

1.si isim ile topic acmak YASAKTIR...
2.si eger o arkadaşla bir derdin varsa öm veya msn ile hallet...
3.sü olgun bi davranıs oldugu dogru ama yeri burası degil...
umarım bana kızmamıs ve anlamıssındır...
Idea

Kızdım Tabi Ve anlamadıgım Neden Karıştıgın ????????????????? Siz İsinize Bakarsanız Sevinirim Benim Yazdıgım Kişi Excrea ok?
T
TanerUNER ⭐ 19y
Excrea Kim bu ya Excrea Excrea diyip durun Confused ben sitede boyle birini görmedim
V
ViruS_ ⭐ 19y
Adam bence bir tane daha konu açmak zorunda kalacak .)
T
TanerUNER ⭐ 19y

Adam bence bir tane daha konu açmak zorunda kalacak .)

walla Avril i yapıstırırım Very Happy yeni konusuna ...
_
_TS_CluB_ OP ⭐ 19y

Excrea Kim bu ya Excrea Excrea diyip durun Confused ben sitede boyle birini görmedim

Hehe adam Buranın Mod u nasıl tanımıyorsunki adam bana kardesimin ettigi küfürden dolayı 6 saatlik ban atmıs hehe
T
TanerUNER ⭐ 19y

Hehe adam Buranın Mod u nasıl tanımıyorsunki adam bana kardesimin ettigi küfürden dolayı 6 saatlik ban atmıs hehe

Prdn Razz ben extra demek istiyosun anladım Mod desen Razz baslıkta tmm da nese aynen dewam
D
Dampyre ⭐ 19y
Excrea ban atamaz Exclamation
_
_TS_CluB_ OP ⭐ 19y

Excrea ban atamaz Exclamation

Ben onunla aynı serverde oynuyorum dedim benim üyelik banlanmıs oda bir bakim dedi ondan sonra kardesim galiba yanlıs seyler yazmıs onu bana dedi ve seni uyaran benim dedi

yani 6 saat kadar ban
A
aboc ⭐ 19y
konu bni ilgililendirmez ama kendi düşüncemi yazıyorum ramazan ayındayız küslükler kırgınlıklar ve HATALAR affedilileceği bi zamadayızz lütfenn tşklerr...
R
Ronin ⭐ 19y
Tarafımdan kilitlenmiştir...

_TS_CluB_ sana bir öneri.. Moderatorlerle veya Deneme Moderatorlerle seviyeli konuş unutmaki o arkadaşlar yetkili kişiler..
S
screamadle ⭐ 19y
Kardeşinin birşeyler yapması banı kaldırmak veya özür dilemek için güzel bir bahane değil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: