Buda benm Charim umarim beyenirsinizz Very Happy
ITEMLER
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
ne yazikki hic sunum yok Mr. Green
bikac resim
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
yarkani kessem tam olcak ama nasip olmadi daha Very Happy
Excrea Alexander
· 26 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
bişi sorcam bu lord düşmüo demi düşürme skiliyle videolarda hep gördüm vuruolar vuruolar düşmüo
ewt dusmuyo dusse cok spr olcak amaaa Very Happy
M
madmaster_36
⭐ 19y
Abi ben Alexsander'da Nuke_Kerim guildinize gelebilir miyim 59 LvLiim..
SAygıLarımLa..
SAygıLarımLa..
Çok çok güzel benim takılar manyak ezik yani anormal derecede. NPC kendi lvlim taksam daha iyi düşün yani. Taktım takılara bende istiyom. Accessory pls. Mr. Green Char harika diyorum.
Çok çok güzel benim takılar manyak ezik yani anormal derecede. NPC kendi lvlim taksam daha iyi düşün yani. Taktım takılara bende istiyom. Accessory pls. Mr. Green Char harika diyorum.
benmde takilar oleydi son sete agirlik werdim sadece gerisi ole dandik itemlerdi hep Very Happy ama son set cok pahaliya geliyo paranizi onceki itemleri harcamayin derim sonra cok aglarsiniz Very Happy
D
DemonOfHeII
⭐ 19y
ahhh ah Very Happy o 16 br içn ne agility tabletler gitti Very Happy millet zengn oldu Mr. Green walla benmde hedefm böle bi char Very Happy ama element yoq Very Happy şimdi düştü jeton toplatıorm Mr. Green isrobotta herşeyi topladığı içn Very Happy artık toplıcam ne hali wwarsa görsn Very Happy güzel itemler aynılarndan bende yapcam inş extraokk
D
DemonOfHeII
⭐ 19y
nuke kerim gelebilrsn.. Excrea---DemonOfHeII (büyük ı ) pm at 2mzden birine...
T
Turk_Knight
⭐ 19y
yaa Kardes Blade Charla Zor kesersin Yarkanı Sad
D
DemonOfHeII
⭐ 19y
bow olmayı düşünüo o yzden Mr. Green sizce blademi - bow mu?
walla cok kararsizim bowmu olsam olmasammi bilemiyorum bi an tamam bow olcam diorm sonra bisey oluyo yok boswer diyorum cok kararsizim yani Sad
walla cok kararsizim bowmu olsam olmasammi bilemiyorum bi an tamam bow olcam diorm sonra bisey oluyo yok boswer diyorum cok kararsizim yani Sad
yarkan da cok hoş her zaman eskiden pvp de berbat derdim ama yeni skillerle bow dehset oldu acmanı tavsiye ederim bence bow blade den daha ustun durumda simdi
qrafy_turq
⭐ 19y
vaLLa kardes charın cok hosuma gıttı Allah sana baqısLAsın .. qüLe qüLe kas Wink
I
I_RevenTon_I
⭐ 19y
LORDU almak istiyorsan Bowa döndür ama BLADE çarıda kolay kolay kimse yatıramaz he LORd bnm neyime diosan çewirme derim Mr. Green Mr. Green Mr. Green
excrea sen naptın yaw senin +7 crt 14 % 100 glavien vardı bide force acıktı naaptın sen ywaw seni sun haric kesen göememiştim de blade ne zman oldun :S :/((( sewerda türk glavier 3-4 taen kaldı Izo_caN SERIOUS criameangel vb. . cok az kaldı herkes dönüo :/((
bu eski halin olmalı :S bufflar bile eziq :)) ama set sağlam
güzel ssler olmuş diyemem ama emeğe saygı yinede uğraşmışsın
Bu çok eski konu galiba kim hortlattıysa... Mr. Green
evt nerden buldunus bu konuyu Mr. Green
bu char ın elinde +7 glevie var ve belirli kişiler karşınısa çıkabilio Cool
bu char ın elinde +7 glevie var ve belirli kişiler karşınısa çıkabilio Cool
ewt bende onu demek istedim belirli kişiler zaten adamda crt 14%100 var bide yeni carı var EXC die bufcu ölmüor Razz
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap