Selamun aleyküm Ben panic Sro diye bi pwp serverinde oynuyorum Exchangeyi kaldırmışlar Ekleme imkanımız varmı ?
Exchange Ekleye Bilirmiyiz ? :(
· 11 Yanıt · 6.7K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
M
MatthewMitchell
⭐ 19y
Bu mesaj MatthewMitchell rumuzlu uyeden alinti yapildi
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Bu mesaj OoMeHMeToO rumuzlu uyeden alinti yapildiExchange Ekleye bilirmiyiz? :(
Pk2ye eklersin ama eğer oyunun özünden silmişlerse çalışmaz
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Hello world
yoo bikere eklemişti bi arkdaş sonra silmiştim tekrar yukledım 😄 ekleyen arkdaşı bulamıyorum nasıl ekleye biliriz yardimcı olabilirmisin?
M
MatthewMitchell
⭐ 19y
Bu mesaj OoMeHMeToO rumuzlu uyeden alinti yapildi
bu konu hakkındaki bilgim bu kadar ancak @Florensia sana yardımcı olacaktır geldiği zaman
yoo bikere eklemişti bi arkdaş sonra silmiştim tekrar yukledım 😄 ekleyen arkdaşı bulamıyorum nasıl ekleye biliriz yardimcı olabilirmisin?
bu konu hakkındaki bilgim bu kadar ancak @Florensia sana yardımcı olacaktır geldiği zaman
Hello world
biliyorsan bi yardımcı olsan :S
M
MatthewMitchell
⭐ 19y
Bu mesaj OoMeHMeToO rumuzlu uyeden alinti yapildiyoo bikere eklemişti bi arkdaş sonra silmiştim tekrar yukledım 😄 ekleyen arkdaşı bulamıyorum nasıl ekleye biliriz yardimcı olabilirmisin?
Vodafone 861 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hello world
😞
Birisi yarim edebilirmi?????
Oynadığın server'da kaldırlmışsa sadece buton çalışmaz ama kullanıcıya ters tıkladığında exchange seçeneği çıkar ordan işini halledersin ama senin amacın onun bugunu yapmaksa bilemem
Evet Bug yapmak için bi yarim edebilecek varmı?
D
DarkPr1nc3
⭐ 12y
Bu mesaj OoMeHMeToO rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sizin gibiler yüzünden pvpden soğuyorum... alkis:
Evet Bug yapmak için bi yarim edebilecek varmı?
Sizin gibiler yüzünden pvpden soğuyorum... alkis:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap