Beyler okulu bitirmeye az kaldı kız arkadaşıma evlilik teklifi yapcam. Aklımda video var. ama bu 81 ilde çekilcek birşey olsun. her şehirden bir arkadaş o şehrin simge yerinde bişeyler söylesin tarzı. Yardımcı olacak varmı acaba bu işe kalkışsak.?
Evlilik Teklifi Hk.
· 15 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
@Florensia gel buraya 😄
Mersindeyim hacım karar verirsen tam pm atarsın yardımcı olurum 🍺
Mersindeyim hacım karar verirsen tam pm atarsın yardımcı olurum 🍺
İzmirde ben hallederim 🫡
Bende sevgilime düşünüyordum aynı video fikrini ama artık eski sevgilim tabi ,evlenmeyi düşünüyosan değer 😁
Bende sevgilime düşünüyordum aynı video fikrini ama artık eski sevgilim tabi ,evlenmeyi düşünüyosan değer 😁
Angaraliyiz, aksanli birseyler söyleriz çorbada tuzumuz olsun 😊
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Special thx to FlexiBu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Aynen biz angaralıyız. Bentderesinde hallederiz 🤙
Angaraliyiz, aksanli birseyler söyleriz çorbada tuzumuz olsun 😊
Yaralı stylebence evlenme
RigorMortis ise ben bu adama yardım falan etmeyeceğim. Siz de etmeyin, hayırsızın tekidir. Unutur gider sizi.

Bu mesaj Avasin rumuzlu uyeden alinti yapildi
oldumu şimdikarşim ayıp ediyon be:) okul telaşesine düştüm bu aralar uzattım zaten kafa gidik 😊
RigorMortis ise ben bu adama yardım falan etmeyeceğim. Siz de etmeyin, hayırsızın tekidir. Unutur gider sizi.
oldumu şimdikarşim ayıp ediyon be:) okul telaşesine düştüm bu aralar uzattım zaten kafa gidik 😊
Bu mesaj Mojito rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bilirim o derdi. Şaka bir yana, video durumu olursa haber ver.
Bu mesaj Avasin rumuzlu uyeden alinti yapildiRigorMortis ise ben bu adama yardım falan etmeyeceğim. Siz de etmeyin, hayırsızın tekidir. Unutur gider sizi.
oldumu şimdikarşim ayıp ediyon be:) okul telaşesine düştüm bu aralar uzattım zaten kafa gidik :)
Bilirim o derdi. Şaka bir yana, video durumu olursa haber ver.

SAFA EVLENME HACI...
ps:Bursa
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bentderesinde bir evlenme teklifi edilmediği kaldı zaten 😄
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildiAngaraliyiz, aksanli birseyler söyleriz çorbada tuzumuz olsun 😊
Bentderesinde bir evlenme teklifi edilmediği kaldı zaten 😄
Bunun yerine güzel bir organizasyon yap elit bir restoran da yer ayıt böle birşeyler daha olgun ve klass olur bence
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
Az kaldı 😊
tabiki oda olabilir ama aklımda bir süpriz olayı var. sinemada çalışan arkadaşım var. oda tarz bişey düşünüyorum
SAFA EVLENME HACI...
Az kaldı 😊
Bunun yerine güzel bir organizasyon yap elit bir restoran da yer ayıt böle birşeyler daha olgun ve klass olur bence
tabiki oda olabilir ama aklımda bir süpriz olayı var. sinemada çalışan arkadaşım var. oda tarz bişey düşünüyorum
Bu mesaj cukulata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bencede aklın varsa evlenme en az 27-28 yaşına kadar bekle, sonra çok pişman olursun ☕
bence evlenme
Bencede aklın varsa evlenme en az 27-28 yaşına kadar bekle, sonra çok pişman olursun ☕
Antalya bende ama evlenme karşiim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap