Icerige atla
Extraloob

Evilhaze - Sage Ocean

· 19 Yanıt · 5.5K görüntüleme
Game Designer
Game Designer OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

bu da benim Very Happy

gerçekten çok hoş bi oyun Very Happy anti tavsiye =)

yes.
19 Yanıt
E
Espio ⭐ 19y
Resimi göremiyorum Razz
Bu arada Hemen bir şey soruyum Sage Ocean ı nasıl seçiyorsun oyunu kurdum İngilizceyle boğşuyordum sıkıldım Very Happy
Game Designer
Game Designer OP ⭐ 19y

Resimi göremiyorum Razz
Bu arada Hemen bir şey soruyum Sage Ocean ı nasıl seçiyorsun oyunu kurdum İngilizceyle boğşuyordum sıkıldım Very Happy

images hack hatalı eror verio sitede bakım yapıolar heralde baska siteye upladım çıkmadı Very Happy
düzelince koyarım

ve Sage Ocean ' a şifren ve ıd ni girerken orda change var ona tıkla direk görrsün zaten =)

resm görünse resimle anlatırdm Very Happy ama site hatalı :S
yes.
R
ReAcTiVe ⭐ 19y
Sıkı bi ingilizce Gerektiriyo elimde söZlükle Oynamaya çalışıyorum... Mr. Green
E
Espio ⭐ 19y
Nicklerinizi verin ya oyundan konuşalım :p
Game Designer
Game Designer OP ⭐ 19y
Evilhaze Razz
yes.
R
ReAcTiVe ⭐ 19y

Evilhaze Razz

Cannibalmyth
C
Caprice ⭐ 19y
Bende gelicem..
Wait. Very Happy
Game Designer
Game Designer OP ⭐ 19y
hoşuma giden bişeyi daa var coppy paste var Very Happy

yabancı olunca zorluk çekmeyiz misal Cannibalmyth isimini coppy paste yapcam Very Happy
yes.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
oo kadro sağlamlaşmış agh benim zamanımda gelecektiniz hepinizi gemi de görevlendirecektim sawaşa çıkacaktık 1 saat sawaş 10 saat limanda barda alem eğlence eheheeee Twisted Evil

oyunu oynayacaksanız dükkan almaya bakın en büyük boydan bir dükkan alın extraokk
Game Designer
Game Designer OP ⭐ 19y
valla simdilik baskasının gemisinde çalışıoz Very Happy

abi seni göremedim Crew de =)
yes.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ben banlandım Twisted Evil Mr. Green

scream de banlandı 2 yıl önce yeni açtırdı charını benimki daha açılmadı Razz Laughing
Game Designer
Game Designer OP ⭐ 19y
kesin batırmısssınızdır ''inn'' i yoksa boşa banlamazlar Razz

dun bi yanına çekti batu abi bakıorm oynuo

herkez parayı koydu bi baktım hepsi batu abiye Very Happy

uzman olmuşsunuz abi bende 500 altın vardı hepsini tokatladılar (:

nese şimdi gene 2000 ledim çalışıorm işte akşam batu abiler falan gemiyle çıkcaz Very Happy

kılıncıda çözdk şkr Very Happy
yes.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
inn i batırmak hafif kalır be güzelim bizim olayımız uzun öyle bir kere banlanmadık ben 5 kere banlandım hepsinde açıldı sonuncuda kafam kıyakken yaktım kendimi yoksa bize küfür serbestti dock ta küfür ederdik herkes şikayet ederdi kimse bizi banlayamazdı oyunun tek adamlarıydık Cool
Game Designer
Game Designer OP ⭐ 19y

inn i batırmak hafif kalır be güzelim bizim olayımız uzun öyle bir kere banlanmadık ben 5 kere banlandım hepsinde açıldı sonuncuda kafam kıyakken yaktım kendimi yoksa bize küfür serbestti dock ta küfür ederdik herkes şikayet ederdi kimse bizi banlayamazdı oyunun tek adamlarıydık Cool

naptın be abi Very Happy insan bi kere banlanır dimi
Razz Twisted Evil son banın açılsada bi tokatlasam adamını Very Happy

ama paranı geri vermem Twisted Evil

sende beni banlamıştın Razz şaka yani =) scream abim olsaydı butun paramı verrdm Razz gerçi ona ne gerek bi bakışı oyunu satın alır =)
yes.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
scream abinle ben yenilmez ikiliyizdir o tospa benim için çok banlanmıştır ben gider en baba adama kafa tutarım deliririm scream arayı yapmaya çalışır başımız büyük derde girer hesabı ben adamları toplar bi odada ifadelerini alırım scream gelir çıkın üstüne gitmeyin der o sırda laf dalaşı olur scream bir başlar ahahaha lap banı yer heh kardeşim benim sage nin sularının her metre kübünde biz vardık ne günlerdi beee cannonball diye bir lider vardı oyunun en zenginiydi bizlerde adanın yeni serserileriydik bunun flagına girdik bir süre aylar sonra zirveye dogru tırmanırken bunun hatunu vardı kraliçe 10 numarada giyinirdi takmıştım onunla bir gece cs yapmalıydım ki o geceye kadar sonrasında zati hatunu da kaldırdım cannonuda bir toplantıda sen artık yaşlandın emekliye ayrılman lazım dedim odadan bir çıkışı vardı 70 yaşında ihtiyar bir devrik lider gibiydi ben ve yanımda scream ve diğer liderler ayy ayyy oyuna giresim geldi diger charlarımla şimdi Twisted Evil Razz Laughing
Game Designer
Game Designer OP ⭐ 19y

scream abinle ben yenilmez ikiliyizdir o tospa benim için çok banlanmıştır ben gider en baba adama kafa tutarım deliririm scream arayı yapmaya çalışır başımız büyük derde girer hesabı ben adamları toplar bi odada ifadelerini alırım scream gelir çıkın üstüne gitmeyin der o sırda laf dalaşı olur scream bir başlar ahahaha lap banı yer heh kardeşim benim sage nin sularının her metre kübünde biz vardık ne günlerdi beee cannonball diye bir lider vardı oyunun en zenginiydi bizlerde adanın yeni serserileriydik bunun flagına girdik bir süre aylar sonra zirveye dogru tırmanırken bunun hatunu vardı kraliçe 10 numarada giyinirdi takmıştım onunla bir gece cs yapmalıydım ki o geceye kadar sonrasında zati hatunu da kaldırdım cannonuda bir toplantıda sen artık yaşlandın emekliye ayrılman lazım dedim odadan bir çıkışı vardı 70 yaşında ihtiyar bir devrik lider gibiydi ben ve yanımda scream ve diğer liderler ayy ayyy oyuna giresim geldi diger charlarımla şimdi Twisted Evil Razz Laughing

abi gir allahını seversen ne taşkala olr kim bilir Very Happy snle oynamak isterdim ortalıı dağıtışınızı izler
ornek alırdım sonrada sizi postalardım
Twisted Evil
yes.
E
Espio ⭐ 19y

abi gir allahını seversen ne taşkala olr kim bilir Very Happy snle oynamak isterdim ortalıı dağıtışınızı izler
Twisted Evil

: Mr. Green mrgreen: Mr. Green
ne hayırlı player sın böyle
Game Designer
Game Designer OP ⭐ 19y

Twisted Evil

: Mr. Green mrgreen: Mr. Green
ne hayırlı player sın böyle

Ooleyimdir Very Happy Razz

işin espirisi cnm
:D

Twisted Evil Twisted Evil
yes.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: