Icerige atla
Extraloob

EverClear New Trend Alkol >>>

· 30 Yanıt · 16K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
EverClear New Trend Alkol >>>

bir dönem aramış bulamamıştım TR'de bulan bilen varmı alıp denemek istiyorum Cool

su anda bu icki cogu ulkede yasak %95 alkol saf alkole yakin
deli meyve sulari ile karistirip iciliyormus benim gibi sek icmeyi
seven bile buna yaklasamiyormus party lerin action ickisi bulursaniz kacirmayin one shoot.

30 Yanıt
M
Morwena ⭐ 19y
Ehauahu hacım bunu sek içersen yrn hastaneden alırız Twisted Evil
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
içki içiçeksen bunu içiçeksen işte budur ya dehşettir tadı güzelllllll Exclamation Exclamation
T
TanerUNER ⭐ 19y

%95
Shocked ne yaptın sen yaf ! gaffur içiyodu saf alkol u Very Happy gülecegim tuttu gaffur diyince
T
Torquel ⭐ 19y
Hossst.%95 mii???Bunlar baya ucmus.Sewdim ben bunu bi alalım bakalım
L
%95 mi Question Question hacım bu neya saf alkol iç daha iyi valla. Mr. Green
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
valla onu içtiğinde kafam baya güzel olur sanırım Exclamation Exclamation
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Absend vardi bir aralar... Ondan beter mi acep? Absend i meyve suyuyla denemistim kalp spazmi geciriyordum... Mr. Green
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
Bişey Demiorum.. Shocked Shocked Shocked
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
M
mai_mai ⭐ 19y
Obaraks tam benlik Mr. Green canım çekti bak şimdi , Bu adama oturduğu yerde vurgun yedirtir be Mr. Green
D
Dampyre ⭐ 19y

Obaraks tam benlik Mr. Green canım çekti bak şimdi , Bu adama oturduğu yerde vurgun yedirtir be Mr. Green

Mr. Green Mr. Green
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
mai_mai imzana hayran kaldım güzelmiş Mr. Green
F
ffearless ⭐ 19y
bu içki atı bile hastanelik eder Twisted Evil Twisted Evil
B
BeachBoy ⭐ 19y
RedBull+EverClear ahh ahh ne günlerdi bee
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
nasıl ne günlerdi nerede içtin adres alayım hemen zıplayayım oraya Twisted Evil
M
mai_mai ⭐ 19y

RedBull+EverClear ahh ahh ne günlerdi bee

Usta kusura bakma ama inanmıyorum ? Alkol oranı bu seviyelerde olan bir şeyi redbull ile ancak bir özürlü servis eder ondan daha özürlüsü de belki içer sonuç olarak ikiside artık yaşamıyordur.
R
Ronin ⭐ 19y
Denemek isterdim açıkcası Very Happy %95 alkol düşünsene bir bardak içsen 3 gün yatakdan kalkamazsın kalkarım diyen yalan söyler... extrabeer
J
Jigsaw ⭐ 19y
No alkol, no cry.. Cool Ohaness bi de %95, manyak molotov yapılır bunla gerisini anlamam. Alkol, sigara, nargile her türlüsünden nefret ederim.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
tek duble içerim ben np problem hiçbirşeyde olmaz hatta bzim scream banko 2 duble içer tospa hastanelik olana kadar içebiliyor brasilden getirdiğim içilmeyecek içkileri birden içmiş yaklaşık 10 saat ayılamamıştı Twisted Evil Mr. Green

@jigsaw,

hacımsen hiç yaşama be hayatından tangayı da çıkart ohhh filistin seni bekler Razz
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
jiggy ondan bir çeğrek bardak alsa 1 hafta kendine gelemez dimi Mr. Green Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: