Icerige atla
Extraloob

Event itemleri hakkında

· 25 Yanıt · 1.9K görüntüleme
A
angela OP ⭐ 19y
arkadaslarım event itemeri nelerdir bile varmı. bazıları 30 silk çıkıtıgını söylüyo doğrumu?
25 Yanıt
S
SwitchBack ⭐ 19y
30 silk çıkmıyordur herhalde tam bilmiyorum ama içinden skill point ve pot gibi şeyler çıktığıın biliyorum daha fazla şeylerde çıkıyor ama bana çıkmadılar değişik itemlerde çıkıyor ..
|
|O²| ⭐ 19y
Skill Point - Balyoz ( Tam Emin Deilim ) - Lucky Stone - POT extraokk
B
Beijo ⭐ 19y
silk çıkmaz bence ama bir kırmızı ayakkabı basına 10sp veriyor bana 3 kere verdi... Mr. Green
S
SwitchBack ⭐ 19y
hmmm lucky stone çıktığını bilmiyordum oda güzel olmuş o zamn Wink
C
cheng_xiao ⭐ 19y
10 sp
30 sp
60 sp(çıktığı görülmedi daha Very Happy )
100 sp(çıktığı görülmedi daha Very Happy )
20 tane mp pot recorvery
20 tane hp pot recorvery
lucky stone 6dg
lucky stone 7dg(çıktığı görülmedi daha Very Happy )
luck stone 8dg(çıktığı görülmedi daha Very Happy )
S
SwitchBack ⭐ 19y
7 dg çıktığı görüldü bir arkadaş yazmıştı 7 dg lucky stone çıktı diye yanlışın var Razz
R
RollsRoyce ⭐ 19y
botta cıkıyor hemde 500 credi var içinde Mr. Green
S
SwitchBack ⭐ 19y
Full sun charda çıkar mı acaba Razz
N
Nebula ⭐ 19y
Sp mi penguenden çıkar yoksa penguen mi sp den Mr. Green
C
CWsaila ⭐ 19y
Gm bile olabiliyorsun kahvekeyfi extraokk extraokk
B
bannedddd ⭐ 19y
Abidik gubidik şeyler veriyorlar işte hiç event'i getirmeselerdi daha iyi olurdu. Ne yararı var ki? Aksine zararı var. Kar çok pis yağıyor göz gözü görmüyor ruhum daralıyor benim. Mr. Green Twisted Evil Bir de zoom hack yok. Surprised
S
Stephanos ⭐ 19y

Abidik gubidik şeyler veriyorlar işte hiç event'i getirmeselerdi daha iyi olurdu. Ne yararı var ki? Aksine zararı var. Kar çok pis yağıyor göz gözü görmüyor ruhum daralıyor benim. Mr. Green Twisted Evil Bir de zoom hack yok. Surprised

Evet Zoom hack yok :S Loader lar grmiştim Zoom hack calısmıyo
|
|O²| ⭐ 19y
Bunun bi event oldugunu sanan varsa aranızda. Soyleyim eger Sanmıyom derseniz hiç cvp bile vermeyin Very Happy

Bu event gelecek olan pet leri tanıtmak amaçlı bir girişim. Yıl bası eventi Yıl basında gelecektir. Şöyle şeylere event diyip güzelim eventlerin bu pis Very Happy alcak şeylerle bir etmeyin !:.. Mr. Green
S
SwitchBack ⭐ 19y
. yı koydu arkadaşımız inş. cevabınızı almışsınızdır Cool Wink
J
juanito05 ⭐ 19y
bi tek sp verdiğini biliyorum. max 100 sp veriyormuş. ben 20 den fazla kestim daha bana bişey çıkmadı
S
strean121 ⭐ 19y
merchant 's blessing die bişey var şimdi inventorym de ne bu:D ? ......
B
bannedddd ⭐ 19y

Bunun bi event oldugunu sanan varsa aranızda. Soyleyim eger Sanmıyom derseniz hiç cvp bile vermeyin Very Happy

Bu event gelecek olan pet leri tanıtmak amaçlı bir girişim. Yıl bası eventi Yıl basında gelecektir. Şöyle şeylere event diyip güzelim eventlerin bu pis Very Happy alcak şeylerle bir etmeyin !:.. Mr. Green

Kaynak nedir? Very Happy
M
mehmet125 ⭐ 19y
Saat kaçla kaç arasında çıkıyodu bu eventler yaw?
|
|O²| ⭐ 19y

Kaynak nedir? Very Happy

Hangi yıl bası event inde boyle bir şey oldu sadece bunlar mı cıktı ! hayır gelenek dewam edecegi için.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: