eveet bir harf eksiğiniz var örneğin S-?-M-M-E-R harfleriniz cıktı u harfi eksik bi arkadasınıza smmer harflerinden birini verip u aldığınızda
1 harf eksik olarak summer yapılıo
event item bug (hile)başka yerde yok
· 21 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
ne alakası var şimdi hile felan ? ayrıca bug desen hiç yok . 😄
sadece arkadaşından bir harf alıp sende fazla olan bir harfi ona veriyorsun bu kadar basit.
sadece arkadaşından bir harf alıp sende fazla olan bir harfi ona veriyorsun bu kadar basit.
Süper hile ^^
1= o smmer harflerinden birini verip u yu aldığınızda 1 harf eksik olarak SUMMER yapılıyo diyosun şimdi bu yazdığın şey sana hiç saçma gelmedimi eksik olarak SUMMER yazılıyo diyosun SUMMER ın neresi eksik ?
2= tmm hadi öle yaptın arkadaşına niye 1 harf verip 1 harf alıosun yine 1 tane eksik kalıo
3=böle bi bug gördünmü sen hiç "arkadaşıma veriyom oda bana verio" falan
2= tmm hadi öle yaptın arkadaşına niye 1 harf verip 1 harf alıosun yine 1 tane eksik kalıo
3=böle bi bug gördünmü sen hiç "arkadaşıma veriyom oda bana verio" falan
çok komıksın kardeş 😄 😁 koptum valla
çok komıksın kardeş 😄 😁 koptum valla
+++
Denedim olmadı.Muhtemelen sende bi harften 2 tane vardır.Sen bilmeden birini arkadaşına vermişsindir.Öyle olmuştur.Çünkü böyle birşey olmuyor.
gz hileymiş ^^ devam etsen bu kafayla admin33
gz hileymiş ^^ devam etsen bu kafayla admin33
böyle bisey yok ^^
daha güzel bi bug buldum :
arkadaşınızdan bir harf alıyorsunuz ama ona harf vermiyorsunuz hem SUMMER tamamlıyorsunuz hemde harfiniz eksilmiyor nasıl? 😁 😁 😁
arkadaşınızdan bir harf alıyorsunuz ama ona harf vermiyorsunuz hem SUMMER tamamlıyorsunuz hemde harfiniz eksilmiyor nasıl? 😁 😁 😁
arkadasın kafası iyi herhalde 😄
Öyle bir şey olmaz bence.Ancak sende o harftan yok arkinden alır yaparsın:D
😁 😁 😁 Catladım Burda 😁 😁
I
internetcocugu
⭐ 18y
1-SÜPER HİLE KUTLUYORUM
2-YAPTIM
3-OLMADI
4-GENEDE CANIMIZ SAOLSUN BU KAFAYLA DEWAM....!:s
2-YAPTIM
3-OLMADI
4-GENEDE CANIMIZ SAOLSUN BU KAFAYLA DEWAM....!:s
topicin kendisine koptum bittim gülmekden yerlerde yuvarlanbdım nerdeyse yaw
bu kafayla durmak yok yola devam 😆
bu kafayla durmak yok yola devam 😆
hiçbiryerdeyok.
😁 😁 😁 Catladım Burda 😁 😁
😁
bi hileden bnde %5 - %10 ex artırıcalırn süresi bitsede çalışıyo scroll çekene kadar ama
_
_BritneySpears_
⭐ 19y
🍺 🍺 🍺 🍺daha güzel bi bug buldum :
😁 😁 😁 Catladım Burda 😁 😁
😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap