kardfeş bu kadar uğraşmaya ne gerek varki kendi lwl lerine gidince daha zevkli oluyor event ana paylaşım için saol 👍
Event Hilesi !! Muhteşem Bug
· 22 Replies · 2.8K views 0 reading
22 Replies
Ooooo Süper !! Tam istedigim Gibi Bi Bug Bende DiyoDum 80 Lv Adam Nasıl Bizim Yanımızza Düşmüş Die xD Tmm Tmm Süper Bi Bug Çok Saol Çok işime Yarıyıcak ::)
Bence Cok Güzel Yakalamıssın Tebrikler!
M
Misproject
⭐ 19y
harbiden güzel hile thx
Bakın arkadaşlar şimdi 1 id nin içinde 2 çar olması lazım , birinin 20 lv diğerininde daha yüksek lv olması lasım mesela 35 lvl fln..
20 lv olan ezik çarınızla oyuna girin , 10 dk kala so-ok a gidip kayıt yaptırın sonra hemen restart yapın bu sefer aynı id deki dier çarınıza girin şehirden ayrılmayın event başladığında kendinizi 20 Lvlerin bulunduğu eventte bulacaksınız... Normalde bu hileyi paylaşmazdım ama gerçekden müthiş bise .....
teşekkürler güzel paylaşım canımcım 😘
H
HearTWarrioR
⭐ 18y
Cok iyi yakalamıssın walla helal olsun:)
G
garip_avci
⭐ 18y
Bence Cok Güzel Yakalamıssın Tebrikler!
+1 süper bişey
H
HollowDalton
⭐ 18y
peki diger yüksek level chardada kayıt yaptıracakmıyız
Hiç zevkli olmaz yav. (:
L
lollolxdxp
⭐ 18y
süperrrr
L
lollolxdxp
⭐ 18y
peki diger yüksek level chardada kayıt yaptıracakmıyız
+
V
VietCarizma
⭐ 18y
Güzel Paylaşım thx
72lv wizardımla 30-35lere düştüm bu bugu kullanarak fakat bir süre sonra ticket gelmiyor:S
la oglam banlanmayaq güsel genede
hahaha eglence için demenek lazım bi ara
Yakalayan ii deng getirmiş
Yakalayan ii deng getirmiş
Güzel bir bug.
peki ticket kasmak için çok iyi ama bnencede zevksiz
L
Lord_Shadow
⭐ 19y
zaten genelde millet ex için gidiyor ex i alan return çekiyor pwp için çok güzel bi buluş 😄
Güzel BUG Ama Ben Evente Kasılmak İçin Gittiğim İçin İşime Yaramaz 😜
yaw zaten bu bug yaktı beni 90 lwl çar kiraladım evente girip biraz pvp unique fln yapcaktım bi sürü kişi bunu yapıyı diye event iptal edildi dc yedim 5 saat denedim giremedim gitti
Log in to write a reply.
Log In